Copthorne Tara hotell London
Copthorne Tara hotell London
21/03/2017
Royal National hotell London
Royal National hotell London
21/03/2017
Tower A Guoman hotell London

Tower A Guoman hotell London. Ideell beliggenhet med strålende utsikt til Tower Bridge og The Docks.

Tower London hotell. Ideell beliggenhet ved Themsen


Pris fra 1050,- NÅ fra 770,- pr person pr døgn inkl. frokost
Adresse: St Katharine's Way, St Katharine's & Wapping, London E1W 1LD
Tower A Guoman hotell byr på en ideell beliggenhet med strålende utsikt til Tower Bridge og The Docks
Tower A Guoman hotell byr på en ideell beliggenhet, en utsøkt restaurant. Restauranten tilbyr moderne retter med en kreativ vri. Baren har et omfattende vinkart, og gir forbløffende utsikt over Tower Bridge og skyskraperen Shard. Alle rommene på Tower har klimaanlegg og flatskjerm-TV. Frokost inkludert. Enkel- dobbelt- og trippelrom.
Beliggenheten til dette overnattingsstedet scorer høyere enn det meste annet i London. Gjestene er mer fornøyd med denne beliggenheten sammenlignet med andre overnattingssteder i nærheten. Hotellet ligger en kort spasertur fra Tower Hill stasjon, hvor du har tilgang til London sentrum og West End på bare 20 minutter. Gratis Wi-Fi over hele hotellet. Treningssenter på hotellet. Av attraksjoner i nærheten av The Tower A Guoman hotell kan nevnes Tower Bridge, Themsen, O2 Arena, St Katharine Docks, Tower of London, HMS Belfast, Tate Modern, Southwark Cathedral og The Shard.

Hva sier kundene om Tower London hotell:

"Hotellet har en fantastisk beliggenhet. Utsikten er utmerket. Rommene er romslige og rene. Servicen er god. Hvis jeg skal til London igjen, skal jeg bo på dette hotellet på grunn av beliggenheten og utsikten."

"Rommene er ganske store til å være i London, og de fleste har flott utsikt over enten Themsen og Tower Bridge eller St. Katherine's Dock. Undergrunn og busser er en fem minutters spasertur unna. Hotellet hadde også gratis Wi-Fi."


 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Tower A Guomen hotell...
.........få ett knalltilbud på en deilig Londonweekend

 

Trinn 1 av 3

33%