Copthorne Tara hotell London
Copthorne Tara hotell London
21/03/2017
Royal National London hotell
Royal National hotell London
21/03/2017
Tower A Gouman hotell London

Tower London hotell. Ideell beliggenhet ved Themsen


Pris fra 1050,- NÅ fra 830,- pr person pr døgn inkl. frokost. Prisene varierer etter sesong.
Adresse: St Katharine's Way, St Katharine's & Wapping, London E1W 1LD. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Tower A Guoman hotell byr på en ideell beliggenhet med strålende utsikt til Tower Bridge og The Docks
Tower A Guoman hotell byr på en ideell beliggenhet, en utsøkt restaurant. Restauranten tilbyr moderne retter med en kreativ vri. Baren har et omfattende vinkart, og gir forbløffende utsikt over Tower Bridge og skyskraperen Shard. Alle rommene på Tower har klimaanlegg og flatskjerm-TV. Frokost inkludert. Enkel- dobbelt- og trippelrom.
Beliggenheten til dette overnattingsstedet scorer høyere enn det meste annet i London. Gjestene er mer fornøyd med denne beliggenheten sammenlignet med andre overnattingssteder i nærheten. Hotellet ligger en kort spasertur fra Tower Hill stasjon, hvor du har tilgang til London sentrum og West End på bare 20 minutter. Gratis Wi-Fi over hele hotellet. Treningssenter på hotellet.
Avstander: 1 minutts gange til Tower Bridge, 10 minutters til Tower Hill undergrunnstasjon, 5 minutters til Tower of London, 17 minutter til Borough Market, et stort og spennende matmarked. 10 minutter til HMS Belfast, 20 minutter til Tate Modern og 15 minutter til The Shard. Hyggelige St. Katharine Docks er rett utenfor døren. 20 minutter til Oxford Street med undergrunnen.

Hva sier kundene om Tower London hotell:

Tower rating

"Hotellet har en fantastisk beliggenhet. Utsikten er utmerket. Rommene er romslige og rene. Servicen er god. Hvis jeg skal til London igjen, skal jeg bo på dette hotellet på grunn av beliggenheten og utsikten."

"Rommene er ganske store til å være i London, og de fleste har flott utsikt over enten Themsen og Tower Bridge eller St. Katherine's Dock. Undergrunn og busser er en fem minutters spasertur unna. Hotellet hadde også gratis Wi-Fi."


 
 
 

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ TOWER HOTELL

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
 

Trinn 1 av 3

33%