Bo i Kensington på Copthorne
Gloucester hotell
Sjarm, komfort og gjestfrihet
12/03/2017
Tower hotell london
Nydelig utsikt på Tower hotell
16/05/2017
Copthorne Tara London hotell

Copthorne Tara hotell. Sentralt i Kensington


Pris fra 970,- 670,- pr person pr døgn inkl. frokost. Prisene varierer etter sesong.
Adresse: Scarsdale Place, Kensington, Kensington and Chelsea, London, W8 5SY. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Bra hotell sentralt i Kensington. Meget hyggelig og serviceminded betjening. Handikapvennlig

The Copthorne Tara London hotell Kensington er et moderne fire-stjernes hotell, bare to minutter fra High Street Kensington undergrunnstasjon. Hotellet er kjent for sin gjestfrihet og tilbyr velutstyrte og komfortable rom med aircondition, WiFi og bad med badekar og toalett. Hotellet tilbyr også restaurant, bar, treningsstudio og konferansefasiliteter. Frokost inkludert.
Copthorne Tara hotell er handikaptilpasset. Roomservice.

I nærheten:
I Kensington området finner du også Hyde Park, Royal Albert Hall, Kensington Palace, det kjente kjøpesentret Westfield og en mengde kjente museer som bla Victoria & Albert.
Kensington Palace, i gangavstand fra hotellet, tilbyr omvisning i slottet. Kensington Palace er hjem for de kongelige. For tiden har The Duke and Duchess of Cambridge (Prince William and Princess Catherine) en leilighet her. Det hadde også Princess Diana.

For deg som ønsker det lille ekstra på firmaturer og konferanser, kan Copthorne Tara hotell tilby et meget godt utstyrt konferansesenter.

Hva sier kundene om Copthorne Tara London hotell:

"Vi bodde på dette hotellet med våre to barn (15 og 11) og hadde connecting rooms, som fungerte veldig bra. Frokosten er hyggelig og de ansatte er svært vennlige og hjelpsomme. Enkel tilgang til T-banestasjonen, slik at du kan reise rundt i London. Kensington Street rett rundt hjørnet. Vi kommer helt sikkert tilbake."

"Sentral beliggenhet i forhold til vårt opphold i London. Personalet var hyggelige og ga god service. Clubrom med med tilgang til clublounge var meget behagelig. Gode muligheter for bespisning om kvelden. Nærhet til offentlig kommunikasjon."

 
 
 

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ COPTHORNE TARA

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov. Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Bruker du hotmailadresse?
Vi opplever problemer med @hotmail-adresser. Tilbud fra oss havner ofte i søppelposten, eller bare forsvinner. Vi oppfordrer til å bruke en alternativ epost.
 

Step 1 of 3

33%