Godt tilbud på Copthorne Tara
Copthorne Tara

Copthorne Tara hotell i fasjonable Kensington

4/5
Copthorne Tara

Godt hotell med hyggelig og serviceminded betjening plassert i fasjonable Kensington. Handikapvennlig.
The Copthorne Tara er et moderne fire-stjernes hotell, bare to minutter fra High Street Kensington undergrunnstasjon. Hotellet er kjent for sin gjestfrihet og tilbyr velutstyrte og komfortable rom med aircondition, WiFi og bad med badekar eller dusj og toalett. Tilbyr også restaurant, bar, treningsstudio og konferansefasiliteter. Frokost inkludert. Også muligheter med connecting rooms med dør imellom rommene.
For deg som ønsker det lille ekstra på firmaturer og konferanser, kan Copthorne Tara hotell tilby et meget godt utstyrt konferansesenter.
Deler av hotellet er noe utdatert, men de fleste er veldig fornøyde med beliggenheten og servicen de får på hotellet.
I Kensington området finner du også Hyde Park, Royal Albert Hall og det kjente kjøpesentret Westfield. En mengde kjente museer i området som bla Victoria & Albert. Kensington Palace, i gangavstand fra hotellet, tilbyr omvisning. Dette er hjem for de kongelige. For tiden har The Duke and Duchess of Cambridge (Prince William and Princess Catherine) en leilighet her. Det hadde også Princess Diana.

Hva sier kundene om Copthorne Tara hotell

“Vi bodde på dette hotellet med våre to barn (15 og 11) og hadde connecting rooms, som fungerte veldig bra. Frokosten er hyggelig og de ansatte er svært vennlige og hjelpsomme. Enkel tilgang til T-banestasjonen, slik at du kan reise rundt i London. Kensington Street rett rundt hjørnet. Vi kommer helt sikkert tilbake.”

Bestill gratis og uforpliktende tilbud på Copthorne Tara London

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 mail impact@londontown.no