imperial hotell
Imperial hotell London
09/05/2017
Millennium Gloucester
Gloucester hotell London
12/03/2017
copthorn tara

Copthorne Tara London hotell

Pris fra 970,- 670,- pr person pr døgn
Adresse: Scarsdale Place, Kensington, Kensington and Chelsea, London, W8 5SY
Bra hotell sentralt i Kensington området. Meget hyggelig og serviceminded betjening. Handikapvennlig.
The Copthorne Tara London hotell Kensington er et moderne fire-stjernes hotell i Kensington, bare to minutter fra High Street Kensington undergrunnstasjon. Hotellet er kjent for sin gjestfrihet og tilbyr velutstyrte og komfortable rom med aircondition, WiFi og bad med badekar og toalett. Hotellet tilbyr også restaurant og bar, treningsstudio og konferansefasiliteter. Frokost inkludert.

Copthorne Tara hotell er handikap tilpasset og tilbyr også romservice. I Kensington området finner du også Hyde Park, Royal Albert Hall, Kensington Palace, det kjente kjøpesentret Westfield og en mengde kjente museer som bla Victoria & Albert.

Kensington Palace, i gangavstand fra hotellet midt i Kensington Garden, tilbyr omvisning i slottet. Kensington Palace er hjem for de kongelige. For tiden har The Duke and Duchess of Cambridge (Prince William and Princess Catherine) en leilighet her. Det hadde også Princess Diana. For deg som ønsker det lille ekstra på firmaturer og konferanser, kan Copthorne Tara hotell tilby et meget godt utstyrt konferansesenter. Eller hva med å prøve hotellets Afternoon Tea?

Hva sier kundene om Copthorne Tara London hotell:
"Veldig bra hotell sentralt i det fasjonable Kensington området. Meget hyggelig og serviceminded betjening. Kort vei til t-bane, og drosjer sto alltid parkert rett utenfor hotellet. Litt småkaotisk frokostavvikling, men betjeningen løste det greit også. Hotellet er relativt stort, men 6 heiser gjorde at det sjelden var kø for å komme til og fra rommene. Reiser gjerne tilbake."

"Vi bodde på dette hotellet med våre to barn (15 og 11) og hadde connecting rooms, som fungerte veldig bra. Frokosten er hyggelig og de ansatte er svært vennlige og hjelpsomme. Enkel tilgang til T-banestasjonen, slik at du kan reise rundt i London. Kensington Street rett rundt hjørnet. Vi kommer helt sikkert tilbake."

Sentral beliggenhet i forhold til vårt opphold i London. Personalet var hyggelige og ga god service. Clubrom med med tilgang til clublounge var meget behagelig. Gode muligheter for bespisning om kvelden. Nærhet til offentlig kommunikasjon.

 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Copthorne Tara hotell

 

Trinn 1 av 3

33%