Gruppereise til London
Gruppeeise London

Gruppereiser, firmareise eller storfamilietur til London

4/5
Gruppeeise London

Ta med kolleger og venner på gruppereise til London.
London er en fantastisk destinasjon for gruppereiser, enten det er for familier, venner eller arbeidskolleger. Med en rik historie og kultur, et pulserende byliv og en rekke attraksjoner og severdigheter, er det noe for enhver smak i denne byen.

Når du planlegger en gruppereise til London, er det viktig å tenke på størrelsen på gruppen og hva som vil være mest praktisk og komfortabelt for alle. Det er også viktig å velge en passende overnatting. Derfor anbefaler vi Copthorne Tara.
Når du har bestemt deg for overnatting, er det på tide å lage en reiserute. London har et bredt utvalg av attraksjoner og severdigheter, inkludert The Tower of London, London Eye, Big Ben og Houses of Parliament, Buckingham Palace og British Museum. Det er også verdt å utforske noen av de mindre kjente perlene, for eksempel markeder, parker og museer som passer gruppenes interesser og smak.

Det er også viktig å ta pauser og hvile litt. Planlegg noen pauser i reiseruten, og sørg for at det er nok tid til å slappe av og nyte byen også. Det kan være lurt å inkludere noen av byens parker og grøntområder i reiseruten, for eksempel Hyde Park eller Regent’s Park.

Med god planlegging og organisering kan en gruppereise til London være en minneverdig og givende opplevelse. Alt i alt er Copthorne Tara Hotel London et flott valg for de som ønsker å arrangere en konferanse eller et forretningsmøte i London, med moderne fasiliteter, erfarne arrangementsplanleggere og en flott beliggenhet i en av byens mest populære områder.

Vi hjelper dere selvfølgelig med alle praktiske ting dere ønsker, hotell, transport til/fra flyplass, billetter til sightseeing og musikaler, bestilling av plass på restauranter osv.

Hva sier kundene om Copthorne Tara hotell

“Flott hotell, super beliggenhet bare minutter unna Kensington High Street. Veldig rent hotell og komfortabelt rom. Innsjekkingen var super effektiv. Frokosten var virkelig god, med et utmerket utvalg. Alle ansatte var vennlige og hjelpsomme. Hotellet er veldig stort og litt utdatert, men likevel følte vi oss veldig fornøyd og hadde et flott opphold. Vakre blomster i den herlige resepsjonsområdet.”

Bestill uforpliktende tilbud på gruppereise til London

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 mail impact@londontown.no