Gruppereise til London
Gruppeeise London

Gruppereiser, firmareise eller storfamilietur til London


Pris på forespørsel
Adresse: St Giles hotell,1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Ta med kolleger og venner på gruppereise til London.
Vi skreddersyr firmareiser, gruppereiser og konferansereiser til minste detalj for grupper av alle størrelser. Uansett om arrangementet er for venner, medarbeidere, for kunder eller for leverandører har det en uant verdi, og som vert står du overfor et stort ansvar. Derfor skal alt fungere ned til minste detalj, og intet må være overlatt til tilfeldighetene.

Shopping, musical, fotball, loppemarked, mat fra hele verden, sjarmerende puber - i London finner du alt. Dessuten er det så enkelt å ta seg en tur til den engelske metropolen. Kort flytid gjør at du får mye ut av tiden din. I London, "The Capital of Entertainment", må dere benytte anledningen til å få med dere noen av våre flotte organiserte arrangementer. Vi har billetter til teater og musical, så vel som til fotballkamper og båtturer på Themsen. Fordi vi har meget gode hotellavtaler i London, kan vi ordne fordelaktige priser på konferanselokaler, og da spesielt i helgene.

Konferansehotellet St Giles:

- seks fleksible rom ideelt for møter og representasjon.
- fleksible møtepakker og servicen er nøkkelen til et velykket møte.
- egne "delegatpakker" som inkluderer leie av møterom, Tea & Coffee, to retters lunch i restauranten, mineralvann, flipover, LCD TV og andre møtefasiliteter.
- Vi kan tilby transport til og fra flyplassen, sightseeing, utflukter, og bedriftsbesøk i tillegg til kurs og konferanser.

St Giles hotell London ligger i gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown. Kun 100 meter fra Oxford Street og Tottenham Court Road undergrunnstasjon. St Giles hotell har små, men komfortable rom i behagelige farger og alle rom med bad/dusj, hårføner, TV og vannkoker med kaffe/te og safe. St Giles tilbyr også WiFi på hele hotellet. Noe trafikkstøy ved rom mot Oxford Street. Gjestene har tilgang til et av de største og best utstyrte helse- og treningssentrene i sentrum av London. Senteret inneholder et 25 meter svømmebasseng og et treningsområde.

Vi har lang erfaring med firmareiser og gruppereiser

Vi hjelper dere med å forhåndsbestiller utflukter, middager og ulike aktiviteter. Vi kan også tilby autoriserte norsktalende guider i London.

Hva sier kundene om St Giles hotell:

"Dette hotellet bor jeg gjerne på neste gang jeg skal til London. God pris og vanvittig bra beliggenhet. Rommene er ganske små, men absolutt fine, Det er uansett ikke på hotelrommet en tilbringer tid på når en er i London."
- Michael

Tripadvisor

BESTILL UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ GRUPPEREISE TIL LONDON

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Step 1 of 3