Anthea Makedonia
Anthea hotell London
21/03/2017
Kensington Close hotell Spa
Holiday Inn Kensington
21/03/2017
Royal Eagle hotell

Hotellrom på Royal Eagle hotell London

Pris fra 770,-
Adresse: 26-30 Craven Road , London , W2 3QB
Intimt og hyggelig hotell meget sentralt. Royal Eagle Hotel ligger i et rolig nabolag, midt i sentrum av byen, i nærheten av Hyde Park, Paddington Station og Oxford Street. Gjestene vil nyte engelsk stil og gjestfrihet i en nydelig viktoriansk miljø. Hotellet tilbyr en rekke tjenester og bekvemmeligheter som i resepsjon, bagasjerom, heiser, vaskeri, strykejern, WIFI, sentralvarme og parkering.
Enten du er på forretningsreise eller ferie, vil ditt opphold på Royal Eagle være behagelig, med sine 120 rom som befinner seg i en original Regency bygningen. Hotellet er nylig renovert til en høy standard for å sikre din komfort. WiFi er tilgjengelig over hele hotellet. Royal Eagle har resepsjon og et koselig oppholdsrom hvor du kan slappe av. Alle rommene har TV og eget, moderne bad.

Greit hotell til en billig penge.
"De ansatte er vennlige og serviceinnstilte. Rommene er små, men er helt greit for dem som er på utkikk etter et rom til en billig penge, og som ikke skal oppholde seg så mye på rommet. Beliggenheten er super, og ligger nære Hyde Park. Det er under 5 minutter å gå til nærmeste undergrunnstasjon, noe som gjør at det er enkelt å komme ser rundt i hele London. Alt i alt, et perfekt hotell for dem som reiser på budsjett.