Vår bestselger President
President

President hotell, vår bestselger i London


Pris fra 900,- NÅ fra 790,- pr person pr døgn inkl. frokost. Prisene varierer noe etter sesong.
Adresse: President hotell, 56-60 Guildford Street, Russell Square, London WC1N 1DB. Utmerket beliggenhet. Vis på kart
Opplev det aller beste av London fra President hotell. Med en beliggenhet nær noen av de mest ikoniske landemerkene i London, inkludert The British Museum og Covent Garden, er dette hotellet det perfekte utgangspunktet for din neste tur til denne fantastiske byen.
President hotell er vår absolutte bestselger og våre kunder elsker dette hotellet.
Enkel- dobbel- og trippelrom. Trippelrom er et dobbeltrom med en enkel ekstraseng satt inn. Forholdsvis store hotellrom. Engelsk frokost. Gratis Wi-Fi. Alle rommene har te/kaffefasiliteter. Eget bad med dusj/badekar.
Slapp av med en cocktail i baren etter en lang dag med sightseeing. Med en utmerket beliggenhet, gode rom og en rekke tjenester og fasiliteter, vil President hotell tilfredsstille forventningene dine. Bestill ditt opphold i dag og opplev alt som dette fantastiske hotellet har å tilby!.

President hotell med perfekt beliggenhet

Direkte forbindelse fra Heathrow Airport med Picadilly Line til Russel Square stasjon. Tar ca 50 minutter. Russel Square stasjon er kun 100 meter fra hotellet. British Museum 10 minutters gange. Oxford Street 15 minutters gange. Picadilly Circus 10 minutter med banen.

Hva sier kundene om President:

Vil bare takke dere for et supergodt forslag og hjelp med hotell i London. Ingen av oss hadde skjønt hvilken fantastisk god beliggenhet hotell President faktisk har - Piccadilly line rett til døra fra Heathrow - enklere kan det ikke gjøres. Igjen - tusen takk for gode tips og forslag og hjelp."
- Sissel Ambjør

Tripadvisor

BESTILL UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ President HOTELL LONDON

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Step 1 of 3