St Giles hotell London
St Giles hotell London
21/03/2017
President hotell London

Vårt favoritthotell i turistklassen. Billig og bra med forholdsvis store rom. Vår absolutte bestselger av London hoteller.

President hotell London

Pris fra 620,- NÅ fra 460,- pr person pr døgn
Adresse: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB
Vårt favoritthotell i turistklassen. Billig og bra med forholdsvis store rom. Vår absolutte bestselger av London hoteller.
Kontinental frokost inngår. English breakfast mot et lite tillegg. President hotell er vår favoritt iblandt turistklassehoteller i London. Det er også vår absolutte bestselger, og hit kommer våre kunder tilbake gang etter gang. Et "value-for-money" hotell. Hotellet har beliggenhet på hjørnet av Russell Square underground station. På President hotell er det restaurant, bar og frisør. Saracen Carvey restaurant på hotellet serverer en pre-theatre meny for deg som skal ut på musical eller annen underholdning på kvelden. Gratis Wi-Fi over hele hotellet. Det er gangavstand til restauranter, shopping, puber og fornøyelser. Gangavstand også til British Museum, Oxford Street og teatrene i West End. Alle rommene har te/kaffefasiliteter i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge og bar. Her i Atrium Bar & Cafe serveres øl, vin, drinker, kaker og kaffe/te, sandwiches samt tradisjonell English Afternoon Tea. Hver fredag og lørdag kveld underholdes dere av en jazzpianist i baren.

President hotell London ligger perfekt i forhold til både Heathrow og Gatwick Airport. Fra Heathrow tar du Picadilly Line (mørk blå) direkte fra flyplassen og til Russel Square stasjon. Fra Gatwick tar du tog Thameslink toget, direkte til Kings Cross St. Pancras. Herfra tar du Picadilly Line til Russel Square stasjon. Russel Square stasjon er kun 200 meter fra hotellet. Begge reisene tar ca 50 minutter.

Hva sier kundene om President hotell:

"Vil bare takke dere for et supergodt forslag og hjelp med hotell i London. Ingen av oss hadde skjønt hvilken fantastisk god beliggenhet hotell President faktisk har - Piccadilly line rett til døra fra Heathrow - enklere kan det ikke gjøres. Musicalene slo utmerket an for alle, vi gir våre beste anbefalinger til både Lion King og The Phantom of The Opera. Igjen - tusen takk for gode tips og forslag og hjelp."
- Sissel Ambjør

"Bra pris sett i forhold til beliggenheten og til å være i London. Servicen i forbindelse med frokostserveringen var stressende. Var ikke klar over at jeg kun hadde bestilt Continental breakfast- husker ikke. Det ble derfor noen masete seanser der jeg ble skyflet rundt av betjeningen fordi jeg ønsket å sitte sammen med mine kolleger som hadde English breakfast. Ikke noe stort poeng, bar det at man ikke føler seg helt velkommen."

"Vi var fire dager i London. Det startet med kamp på Emirates stadium og fortsatte med musikal dagen etter og mye shopping og hygge. Vi bodde på President for tredje gang på litt under to år. Et flott tre stjerners hotell med veldig hyggelig betjening, flott frokost og topp beliggenhet. Vi kommer garantert igjen flere ganger."

 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på President hotell

 

Trinn 1 av 3

33%