Vår bestselger President
President

President hotell med en lang historie og en førsteklasses beliggenhet

3.5/5
President

President er vår absolutte bestselger og våre kunder kommer stadig tilbake til dette hotellet.
Beliggenheten er en av de største fordelene. Det ligger i gangavstand til noen av Londons mest populære attraksjoner, inkludert British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Det er også nærhet til offentlig transport som buss og undergrunn, noe som gjør det enkelt å utforske resten av byen.
Enkel- dobbel- og trippelrom. Trippelrom er et dobbeltrom med en enkel ekstraseng satt inn. Forholdsvis store hotellrom. Gratis Wi-Fi. Alle rommene har te/kaffefasiliteter. Eget bad med dusj/badekar. Frokost inkludert.
Hotellet har gjennomgått en omfattende renovering i de siste årene, og tilbyr nå en moderne og elegant stil som passer perfekt for dagens reisende.
Slapp av med en cocktail i baren etter en lang dag med sightseeing. Med en utmerket beliggenhet, gode rom og en rekke tjenester og fasiliteter, vil President hotell tilfredsstille forventningene dine. Bestill ditt opphold i dag og opplev alt som dette fantastiske hotellet har å tilby!.

Direkte forbindelse fra Heathrow Airport med Picadilly Line til Russel Square stasjon. Tar ca 50 minutter. Russel Square stasjon er kun 100 meter fra hotellet. British Museum 10 minutters gange. Oxford Street 15 minutters gange. Picadilly Circus 10 minutter med banen.

Hva sier kundene om President London hotell

“Vil bare takke dere for et supergodt forslag og hjelp med hotell i London. Ingen av oss hadde skjønt hvilken fantastisk god beliggenhet hotell President faktisk har – Piccadilly line rett til døra fra Heathrow – enklere kan det ikke gjøres. Igjen – tusen takk for gode tips og forslag og hjelp.”

~ Sissel Ambjør

Bestill uforpliktende tilbud på President hotell London

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 på mail impact@londontown.no