Tower A Guoman hotell London
Tower A Guoman hotell
16/05/2017
Park Plaza County Hall London hotell
Park Plaza hotell London
16/05/2017
Royal National hotell London

Royal National hotell London. Vårt billigste hotell i London. Familierom. Meget sentralt.

Royal National London hotell med familierom.

Pris fra 580,- NÅ fra 440,- pr person pr døgn
Adresse: 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG
Vårt billigste hotell i London. Familierom. Meget sentralt.
Vi anbefaler dette hotellet spesielt for familier og grupper.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Det finnes bar, restaurant, pub, gavebutikk, internet tilgang og vekslingskontor i hotellet. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Kontinental frokost er inkludert.
Ypperlig for familier. Kan være inntil to voksne og 2 barn på rommet. Enkel standard, men vårt absolutt billigste alternativ i London. Enkel- dobbel- og trippelrom. Familierom 2 voksne og 2 barn.

Familierom: Ved to voksne, bor et barn gratis og barn nr 2 får 50% rabatt.
Trippelrom: Ved to voksne og et barn under 16 år rabatt på 100 kr pr døgn for barnet. Trippelrom er et ordinært twinrom med ekstraseng.

Hva sier kundene:
"Ligger sentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Frokosten var ikke fantastisk, men helt grei. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn dags overnatting i London"

"Min sønn og jeg bodde på Royal i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen."


 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Royal National hotell

 

Step 1 of 3

33%