St Giles hotell London
21/03/2017
President hotell London
21/03/2017

Royal National London hotell

Pris fra 580,- NÅ fra 430,-
Adresse: 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse med Heathrow flyplass, British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Det finnes bar, restaurant, pub, gavebutikk, internet tilgang og vekslingskontor i forbindelse med hotellet. Oppbevaringsbokser kan leies i resepsjonen. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Kontinental frokost er inkludert.

"Ligger kjempesentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Frokosten var ikke fantastisk, men helt grei. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn dags overnatting i London"


"Bodde på Royal i tre netter med vår 7 år gamle sønn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom som var rent. Selvsagt så er ikke dette ett luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen."


 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Royal National hotell

 

Step 1 of 3

33%