Royal National med familierom
Royal National hotell

Royal National med gode priser. Sentralt. Familierom

3/5
Royal National hotell

Royal National London hotell er et stort og populært hotell som tilbyr rimelige priser og en førsteklasses beliggenhet i hjertet av byen. Hotellet har 1630 rom og er dermed en av de største hotellene i London. Ideelt for reisende som ønsker å utforske alt London har å tilby uten å bruke for mye penger på overnatting.
Royal National har også en rekke restauranter og barer, hvor du kan nyte deilig mat og drikke etter en lang dag med sightseeing.
Hotellet tilbyr en rekke romtyper, fra enkle og doble rom til større familierom. Rommene er enkle, men komfortable, og er utstyrt med fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV og eget bad med dusj eller badekar. Rommene har også te- og kaffefasiliteter, noe som gjør det enkelt å få en kopp kaffe eller te før du starter dagen. Frokost inkludert.
Beliggenheten til Royal National er en av de største fordelene. Hotellet ligger i Bloomsbury-området, som er kjent for sine vakre hager og historiske bygninger. Hotellet har også nærhet til offentlig transport, med flere T-banestasjoner i nærheten som gjør det enkelt å komme seg rundt i byen.
Familierom: Pass til to voksne og to barn under 16 år.
Trippelrom: Passer for tre personer.
Enkeltrom og dobbeltrom: Enkel- dobbelt- og twinrom. 

Royal National London hotell har en fantastisk god beliggenhet med Piccadilly line nesten rett til døra fra Heathrow – enklere kan det ikke gjøres. Turen tar ca 50 minutter. British Museum 10 minutters gange. Oxford Street 15 minutters gange. Picadilly Circus 10 minutter med banen.

Hva sier kundene om Royal National hotell

“Min sønn og jeg bodde på Royal i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen.”

Send uforpliktende forespørsel på Royal National hotell London

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no