St Giles hotell
St Giles hotell London
21/03/2017
president hotell
President hotell London
21/03/2017
Royal National hotell

Royal National London hotell

Pris fra 580,- NÅ fra 440,-
Adresse: 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG
Vårt billigste alternativ i London. Passer bra for skoleklasser. Familierom. Meget sentralt.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Det finnes bar, restaurant, pub, gavebutikk, internet tilgang og vekslingskontor i hotellet. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Kontinental frokost er inkludert.
Ypperlig for skoleklasser og familier. Kan være inntil to voksne og 2 barn på rommet. Enkel standard, men vårt absolutt billigste alternativ i London.
Familierom: Ved to voksne, bor et barn gratis og barn nr 2 får 50% rabatt.
Trippelrom: Ved to voksne og et barn under 16 år rabatt på 100 kr pr døgn for barnet. Trippelrom er et ordinært twinrom med ekstraseng.

"Ligger sentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Frokosten var ikke fantastisk, men helt grei. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn dags overnatting i London"

"Min sønn og jeg bodde på Royal i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen."


 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Royal National hotell

 

Step 1 of 3

33%