Royal National til meget god pris
Tower hotell london
Nydelig utsikt på Tower hotell
16/05/2017
Park Plaza County Hall London
Familiehotellet Park Plaza
15/09/2019
Royal National hotell

Royal National tilbyr våre billigste hotellrom i London


Pris fra 580,- NÅ fra 500,- pr person pr døgn inkl. frokost. Prisene varierer etter sesong.
Adresse: 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Våre billigste hotellrom i London. Ypperlig for deg som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo.

Vi anbefaler dette hotellet spesielt for grupper og klasseturer. Enkel- dobbel- og trippelrom.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Det finnes bar, restaurant, pub, gavebutikk, internet tilgang og vekslingskontor i hotellet. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Engelsk frokost inngår i prisen.
Enkel, men absolutt tilfredsstillende standard og vårt absolutt billigste alternativ i London.
Russel Square Tube Station 2 minutters og British Museum 15 minutters gange. Oxford Street 20 minutters gange. Picadilly Circus 10 minutter med banen.

Hva sier kundene om Royal National London hotell:

"Ligger sentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Frokosten var ikke fantastisk, men helt grei. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn dags overnatting i London"

"Min sønn og jeg bodde på Royal i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen."


 

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ ROYAL NATIONAL

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov. Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no.

Bruker du hotmailadresse?
Vi opplever problemer med @hotmail-adresser. Tilbud fra oss havner ofte i søppelposten, eller bare forsvinner. Vi oppfordrer til å bruke en alternativ epost.
 

Step 1 of 3

33%