Dronningen av England
Chelsea Flower Show 2022
25/09/2018
The Bailey’s hotell
Sjarme og luksus på Bailey’s
16/05/2017
Harry Potter studio inside

Velkommen inn i Harry Potter studio i London


Bli med oss inn i Harry Potters magiske verden i studio utenfor London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport fra London til studio, samt inngangsbillett.
Vi har allerede reservet billett for deg!

Her vil du kunne se kostymene som er brukt i filmene, besøke storsalen og Dumbledores kontor. På museet får du også beskue Professor Umbridges rom i Trolldomsministeriet og butikken med Ollivanders tryllestaver. Gå over de berømte brosteinene i Diagonalgangen på tur til Harrys Nimbus 2000 og guttenes sovesal.
Høydepunktet for mange er å se modellen av Hogwart, som brukes i alle filmene. Mye av handlingen i Harry Potter-serien utspilles nettopp på Hogwart. Modellen er laget slik at du skal få følelsen av hvordan slottet ser ut innvendig, og det er mulig å få en titt inn i de ulike innspillingssteder som alle kjenner fra filmene.

Fra Harry Potter først oppdaget Diagon Alley til den berømte trioen som flyr på en ukrainsk Ironbelly-dragen i deres søken etter en Horcrux, spilte Gringotts Wizarding Bank en viktig rolle i Harry Potter filmene. Denne utvidelsen gir besøkende mulighet til å gå gjennom gigantiske Gringotts bank, Lestrange-hvelvet, et galleri med goblins og så mye mer.

Sjekk vårt unike tilbud:
- 2 døgn på Royal National hotell inkl. frokost (kan utvides med flere døgn)
- Transport og inngangsbillett til Harry Potter Studio.
- Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert
Full pakke fra KUN 2250,- pr person

Vi kan levere enkelt-, dobbel- og trippelrom. Alle under 16 år regnes som barn. Gratis for barn under 5 år.
WiFi. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Frokost er inkludert. Forholdsvis enkel standard. Kan også levere hotell med høyere standard hvis ønskelig.
Skriv i merknadsfeltet om dere ønsker formiddag eller ettermiddag, og hvilken dato dere ønsker billetter til. Noter også om dere eventuellt ønsker å oppgradere hotell til en bedre standard. Harry Potter Tour billetter må bestilles senest 2 uker før ankomst, men i høysesongen gjerne 3-4 uker i forveien.

På en Harry Potter weekend bør du også få med deg de kjente innspillingssteder i sentrale London.

Vi kan også tilby en guidet Harry Potter-omvisning i London. Utforsk Harry Potters London på denne 2 timer lange omvisningen på stedene fra filmen og inspirasjonen bak de populære bøkene og filmene.

Hva sier kundene om Harry Potter studio:

"For en opplevelse. Hvis du elsker Harry Potter og filmene, er dette turen for deg. Enkel standard på hotellet, anbefaler å oppgradere til feks President hotell."

"Jeg er 39 år og en ihuga Harry Potter fanatiker. Dette var fantastisk! Jeg fikk se alle filmsettene og kostymene. Fikk også se alle settene, kostymene og en tur bak kamera. Så mye å se at jeg rakk ikke og få med meg alt. Det er helt klar, jeg skal tilbake hit. Ikke et kjedelig øyeblikk!

Billetter til Harry Potter må bestilles senest 2 uker for reisen. I høysesongen på sommeren senest 4 uker før.

 
 
 

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ HARRY POTTER

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
 

Trinn 1 av 3

33%