Reise til London med barn
Reise med barn til London
29/07/2017
Copthorn Tara hotell Kensington London
Copthorne Tara hotell London
21/03/2017
Harry Potter studio museum London

Lurer du på hvor og hvordan Harry Potter filmene er spilt inn? Besøk Harry Potter museum London

Lurer du på hvor og hvordan Harry Potter filmene er spilt inn?

Bli med oss inn i Harry Potters magiske verden i Warner Bros studio utenfor London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport fra London til studio i Watford, samt inngangsbillett.
Vi har allerede reservet billett for deg!

Her vil du kunne se kostymene som er brukt i filmene, besøke storsalen og Dumbledores kontor. På museet får du også beskue Professor Umbridges rom i Trolldomsministeriet og butikken med Ollivanders tryllestaver. Gå over de berømte brosteinene i Diagonalgangen på tur til Harrys Nimbus 2000 og guttenes sovesal.
Høydepunktet for mange er å se modellen av Hogwart, som brukes i alle filmene. Mye av handlingen i Harry Potter-serien utspilles nettopp på Hogwart. Modellen er laget slik at du skal få følelsen av hvordan slottet ser ut innvendig, og det er mulig å få en titt inn i de ulike innspillingssteder som alle kjenner fra filmene.

Vårt Harry Potter tilbud:
- 2 døgn på Royal National hotell inkl. frokost
- Inngangsbillett til Harry Potter Studio.
- Transport fra sentrale London til Watford Junction.
- Extra natt på hotell fra 400,- pp.
- Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert
Full pakke fra KUN 1375,- pr person

Vi kan levere enkelt-, dobbel-, trippel og familierom (2v+2b). Alle under 16 år regnes som barn. Gratis for barn under 5 år.
Dere bor på Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Det finnes bar, restaurant, pub, gavebutikk, internet tilgang og vekslingskontor i hotellet. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Kontinental frokost er inkludert. Forholdsvis enkel standard. Kan også levere hotell med høyere standard hvis ønskelig.
Skriv i merknadsfeltet om dere ønsker formiddag eller ettermiddag, og hvilken dato dere ønsker billetter til. Harry Potter Tour billetter må bestilles senest 14 dager før ankomst.

Hva sier kundene om Harry Potter studio:
"For en opplevelse. Hvis du elsker Harry Potter og filmene, er dette turen for deg."

"Jeg er 39 år og en ihuga Harry Potter fanatiker. Dette var fantastisk! Jeg fikk se alle filmsettene og kostymene. Fikk også se alle settene, kostymene og en tur bak kamera. Så mye å se at jeg rakk ikke og få med meg alt. Det er helt klar, jeg skal tilbake hit. Ikke et kjedelig øyeblikk!

Sørg for å ta med kamera, spennende fotomuligheter venter bak hvert hjørne. 
 
 

Send en forespørsel på Harry Potter museum London

 

Step 1 of 3

33%