skoletur London
Skoletur til London
21/09/2017
Reise med barn til London
Reise med barn til London
19/04/2018
Harry Potter museum London

Lurer du på hvordan Harry Potter filmene ble spilt inn?


Bli med oss inn i Harry Potters magiske verden i Warner Bros studio utenfor London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport fra London til studio, samt inngangsbillett.
Vi har allerede reservet billett for deg!

Her vil du kunne se kostymene som er brukt i filmene, besøke storsalen og Dumbledores kontor. På museet får du også beskue Professor Umbridges rom i Trolldomsministeriet og butikken med Ollivanders tryllestaver. Gå over de berømte brosteinene i Diagonalgangen på tur til Harrys Nimbus 2000 og guttenes sovesal.
Høydepunktet for mange er å se modellen av Hogwart, som brukes i alle filmene. Mye av handlingen i Harry Potter-serien utspilles nettopp på Hogwart. Modellen er laget slik at du skal få følelsen av hvordan slottet ser ut innvendig, og det er mulig å få en titt inn i de ulike innspillingssteder som alle kjenner fra filmene.
På en Harry Potter weekend bør du også få med deg de kjente innspillingssteder i sentrale London.

Vårt Harry Potter London studio tilbud:

- 2 døgn på Royal National hotell inkl. frokost (kan utvides med flere døgn)
- Transport og inngangsbillett til Harry Potter Studio.
- Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert
Full pakke fra KUN 1975,- pr person

Vi kan levere enkelt-, dobbel-, trippel og familierom (2v+2b). Alle under 16 år regnes som barn. Gratis for barn under 5 år.
WiFi. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Kontinental frokost er inkludert. Forholdsvis enkel standard. Kan også levere hotell med høyere standard hvis ønskelig.
Skriv i merknadsfeltet om dere ønsker formiddag eller ettermiddag, og hvilken dato dere ønsker billetter til. Noter også om dere eventuellt ønsker å oppgradere hotell til en bedre standard. Harry Potter Tour billetter må bestilles senest 14 dager før ankomst.

Hva sier kundene om Harry Potter studio:

"For en opplevelse. Hvis du elsker Harry Potter og filmene, er dette turen for deg. Enkel standard på hotellet, anbefaler å oppgradere til feks President hotell."

"Jeg er 39 år og en ihuga Harry Potter fanatiker. Dette var fantastisk! Jeg fikk se alle filmsettene og kostymene. Fikk også se alle settene, kostymene og en tur bak kamera. Så mye å se at jeg rakk ikke og få med meg alt. Det er helt klar, jeg skal tilbake hit. Ikke et kjedelig øyeblikk!

 
 
 

Send en forespørsel på Harry Potter museum London...
...og få en uforglemmelig opplevelse

 

Trinn 1 av 3

33%