Harry Potter studio London
Harry Potter London

Harry Potter studio i London

3/5
Harry Potter London

Harry Potter Studio Tour er en fantastisk opplevelse for fans av den magiske verdenen skapt av J.K. Rowling. Beliggende i utkanten av London, tar studioet deg med bak kulissene i produksjonen av de åtte Harry Potter-filmene.
Fra det øyeblikket du går inn på studioet, blir du møtt av det ikoniske Hogwarts-ekspress-toget og blir transportert til den magiske verdenen til Harry Potter. Det er utallige muligheter for fans å utforske og fordype seg i filmene, fra å utforske settene til å lære om spesialeffekter som brukes i filmene.
En av de mest imponerende delene av turen er Diagonal Alley, som er gjenoppbygd i detalj på studioet. Her kan du spasere gjennom de velkjente butikkene som Ollivanders tryllestavbutikk, Weasley’s Wizard Wheezes og Gringotts bank, og beundre de magiske detaljene som er lagt inn i hver eneste krik og krok.
En annen høydepunkt på turen er besøket i den store salen på Hogwarts-skolen. Denne imponerende salen ble brukt til mange av de mest minneverdige scenene i filmene, og det er en utrolig opplevelse å se det i virkeligheten. Her kan du også se kostymer og rekvisitter som ble brukt i filmene, og lære mer om arbeidet som gikk inn i å lage en av de mest ikoniske bygningene i filmhistorien.
Det er også mange interaktive opplevelser tilgjengelig på studioet, fra å ri på en Nimbus 2000 til å utforske Hagrids hytte. Uansett alder vil du finne noe som vil fange interessen din og få deg til å føle deg som om du er en del av den magiske verdenen til Harry Potter.
Alt i alt er Harry Potter Studio Tour London en fantastisk opplevelse som vil appellere til fans av alle aldre. Det er en unik mulighet til å se bak kulissene på produksjonen av en av de mest ikoniske filmseriene i historien, og å bli dypt trukket inn i den magiske verdenen til Harry Potter. I forkant eller etter turen bør du også besøke noen av de mange steder i London hvor det er gjort filminnspillinger.

– 2 døgn på Royal National hotell inkl. frokost (kan utvides med flere døgn)
– Transport og inngangsbillett til Harry Potter Studio.
Full pakke fra KUN 3100,- pr person

Det er avganger både formiddag og ettermiddag. Bussen tar dere hele veien til studio, henter dere der igjen etter 4 timer, og tar dere tilbake igjen. Med denne pakken trenger dere ikke å tenke på togbilletter eller transfer fra togstasjonen og til studio, men kan nyte en bekvem reise hele veien både til og fra studio. Turen er ”self guided” så man utforsker studio i eget tempo. Hele turen varer ca 7 timer.
Hotellet har enkelt-, dobbel- og trippelrom. Også familierom for to voksne og to barn under 16 år.
Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Frokost er inkludert.

Hva sier kundene om Harry Potter studio

“Jeg er 39 år og en ihuga Harry Potter fanatiker. Dette var fantastisk! Jeg fikk se alle filmsettene og kostymene. Fikk også se alle settene, kostymene og en tur bak kamera. Så mye å se at jeg rakk ikke og få med meg alt. Det er helt klar, jeg skal tilbake hit. Ikke et kjedelig øyeblikk!”
Billetter til Harry Potter må bestilles senest 4 uker for reisen. I høysesongen på sommeren minst 6 uker før.

Bestill uforpliktende tilbud på Harry Potter tur

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller impact@londontown.no