Regent Park i hjertet av London
Regent Park

Holiday Inn Regent Park hotell London - i hjertet av London

4/5
Regent Park

Holiday Inn Regent’s Park er et moderne hotell som tilbyr førsteklasses fasiliteter og en sentral beliggenhet i hjertet av London. Med sin beliggenhet nær Regent’s Park og en kort spasertur fra Oxford Street, er dette hotellet det ideelle valget for reisende som ønsker å utforske alt byen har å tilby.
Hotellet tilbyr en rekke romtyper, alle med moderne innredning og fasiliteter som klimaanlegg, gratis Wi-Fi, TV og eget bad med dusj eller badekar. Rommene har også te- og kaffefasiliteter, og noen av rommene har utsikt over Regent’s Park.
Holiday Inn Regent’s Park har også en rekke fasiliteter som gjør oppholdet ditt enda mer behagelig. Hotellet har en restaurant som serverer deilige retter fra det britiske og internasjonale kjøkken, samt en bar hvor du kan nyte en drink eller to etter en lang dag med utforsking.
Beliggenheten til Holiday Inn Regent’s Park er en av de største fordelene ved hotellet. Hotellet ligger i nærheten av Regent’s Park, som er kjent for sine vakre hager og turmuligheter. Det er også nærhet til noen av Londons mest populære turistattraksjoner. Hotellet ligger også i nærheten av flere offentlige transportalternativer, inkludert undergrunn og bussholdeplasser.

Hva sier kundene om Holiday Inn Regent Park

“Hyggelig opphold på et innbydende hotell, innen gangavstand fra Oxford Street, Madame Tussaud og Covent Garden. Vennlig personale, god frokost og rene rom, selv om noen møbler viste tegn til slitasje”

Bestill uforpliktende tilbud på Holiday Inn Regent Park

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller impact@londontown.no

Step 1 of 2