Romantisk weekend London
Romantisk weekend

Nyt hverandre – reis på romantisk weekend til London

4/5
Romantisk weekend

Copthorne Tara har en flott beliggenhet i Kensington, nær mange av Londons turistattraksjoner og shoppingområder. Hotellet tilbyr moderne og romslige rom, og fasiliteter inkluderer en restaurant, bar, treningsstudio og gratis Wi-Fi.
Hotellets beliggenhet gjør det til en flott base for å utforske byen, med nærhet til attraksjoner som Hyde Park, Kensington Palace og Royal Albert Hall.
Hotellets restaurant, Bugis Street Brasserie, serverer autentisk Singaporeansk mat, og er en populær restaurant blant både hotellgjester og lokalbefolkningen. Baren på hotellet, Knightsbridge Lounge, er et flott sted å slappe av med en drink etter en lang dag med sightseeing.
Rom på hotellet er romslige og moderne, og inkluderer fasiliteter som flatskjerm-TV, klimaanlegg, minibar og kaffe- og tekoker. Noen av rommene har også utsikt over byen.

London er en utmerket destinasjon for en romantisk helg med din kjære. Her er noen forslag til hva dere kan gjøre:
Spaser langs elven Themsen: En tur langs Themsen kan være en flott måte å tilbringe en romantisk dag sammen. Det er mange steder å stoppe og nyte utsikten, inkludert Tower Bridge, London Eye og Big Ben.

Ta en tur på London Eye: Hva med å ta en tur på London Eye, hvor dere kan nyte utsikten over byen mens dere sitter i en koselig gondol? Dette kan være en flott måte å tilbringe tid sammen og se noen av de mest kjente landemerkene i London.

Besøk en av de mange parkene: London har mange vakre parker, og dette kan være en flott måte å tilbringe en avslappende dag sammen. Hyde Park, Greenwich Park og St. James’s Park er alle flotte alternativer.

Utforsk markeder: London er kjent for sine markeder, og dette kan være en morsom måte å tilbringe en dag sammen på. Camden Market og Borough Market er spesielt populære og tilbyr et bredt utvalg av mat og drikke, samt unike varer og suvenirer.

Gå på teater: London har noen av de beste teatrene i verden, og en romantisk kveld på teater kan være en flott opplevelse. Fra West End-produksjoner til mindre teatre, finnes det noe for enhver smak. Se en musical sammen.

Nyt maten: London har et bredt utvalg av restauranter, fra små koselige kafeer til Michelin-stjerners gourmetrestauranter. Hva med å prøve ut noen av Londons berømte fish and chips, eller å prøve noen av de internasjonale rettene som byen er kjent for?

Besøk historiske steder: London er full av historiske steder, og dette kan være en spennende og romantisk måte å tilbringe en dag sammen på. Fra Tower of London til Westminster Abbey, finnes det mange steder som kan ta dere tilbake i tid.

Med disse tipsene vil dere forhåpentligvis ha en flott og romantisk helg i London!

Hva sier kundene om Copthorne Tara hotell

“Frokosten er hyggelig og de ansatte er svært vennlige og hjelpsomme. Enkel tilgang til T-banestasjonen, slik at du kan reise rundt i London. Kensington Street rett rundt hjørnet. Vi kommer helt sikkert tilbake.”

Send uforpliktende forespørsel på romantisk weekend London

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 mail impact@londontown.no