Gratis aktiviteter med barn i London.
Gratis opplevelser i London
31/10/2017
guttetur London
Guttetur til London
31/10/2017
Romantisk weekend i London

Reis på romantisk weekend til London med kjæresten. En hyggelig langweekend.

Kjærestetur? Reis på romantisk weekend til London


Pris fra 1050,- NÅ fra 770,- pr person pr døgn
Adresse: St Katharine's Way, St Katharine's & Wapping, London E1W 1LD
Ideell beliggenhet med strålende utsikt til Tower Bridge og Themsen. Midt i blinken for en romantisk weekend.
Forestill deg å legge seg sliten og fornøyd på kvelden og vite at du slipper å våkne til larmen av vekkerklokken dagen etter. Du kan snu deg dovent rundt i sengen, kysse din kjære på pannen og sove så lenge du vil. Og når du velger å stå opp, har du en ny, spennende London-dag foran deg, borte fra hverdagens gjøremål og mas.
Sjekk vårt tilbud nå, og du kan bli med på flyet allerede neste helg.

Tower A Guoman hotell byr på en ideell beliggenhet, en utsøkt restaurant. Baren har et omfattende vinkart, og gir forbløffende utsikt over Tower Bridge og skyskraperen Shard.
Tower A Gouman hotell ligger mellom Themsen og St Katherine's Dock, ved siden av Tower Bridge, og byr på restaurant, en bar og et treningssenter. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt. Frokost inkludert. Alle rommene på Tower har klimaanlegg, flatskjerm-TV med Freeview og skrivebord. Restauranten på stedet tilbyr moderne og nylagde retter med en kreativ vri. Baren har et omfattende vinkart, og gir forbløffende utsikt over Tower Bridge og skyskraperen Shard. Dette 4-stjernershotellet ligger bare 8 minutters gange fra Tower Hill tunnelbanestasjon, og har lett tilgang til London sentrum og West End bare 20 minutter. Thames Clippers-tjenesten ved St Katherine's Pier ligger kun 2 minutters gange unna, og forbinder området med byen via Themsen.

Ting å gjøre på romantisk weekend i London

Av attraksjoner i nærheten av The Tower A Guoman hotell kan nevnes Tower Bridge, Themsen, O2 Arena, St Katharine Docks, Tower of London, HMS Belfast, Tate Modern, Southwark Cathedral og The Shard.
Et must er jo også å se en musical sammen. Kan vi foreslå storslagne Les Miserables eller Phantom of The Opera, morsomme Book of Mormon eller klassikeren og gledesprederen Mamma Mia.

Hva sier kundene om hotell Tower A Guoman

"Hotellet har en fantastisk beliggenhet. Utsikten er utmerket. Rommene er romslige og rene. Servicen er god. Hvis jeg skal til London igjen, skal jeg bo på dette hotellet på grunn av beliggenheten og utsikten."

"Rommene er ganske store til å være i London, og de fleste har flott utsikt over enten Themsen og Tower Bridge eller St. Katherine's Dock. Undergrunn og busser er en fem minutters spasertur unna. Hotellet hadde også gratis Wi-Fi."


 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på romantisk weekend i London...
...her får du rikelig med tid til å kose deg med kjæresten

 

Trinn 1 av 3

33%