Gruppereise London
Gruppereise til London
24/10/2017
Harry Potter studio museum London
Harry Potter museum London
05/06/2017
Skoletur og klassetur til London

Vårt billigste hotell i London. Skrederskydd for skoletur. Meget sentralt og med 4-sengs rom.

Billig skoletur og klassetur til London


Pris fra 580,- NÅ fra 415,- pr person pr døgn
Adresse: 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG
Vårt billigste hotell i London. Skrederskydd for skoletur. Meget sentralt og med 4-sengs rom.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Kontinental frokost er inkludert.
I Englands hovedstad er mulighetene til utflukter, sightseeing og studiebesøk nesten uendelige, noe som gjør London til den perfekte destinasjon for skoletur. Dessuten får man mulighet til å praktisere verdens største andrespråk! Fort og enkelt forflytter man seg med undergrunnen til de forskjellige severdighetene.
Vi hjelper dere med å forhåndsbestiller utflukter, middager, undergrunnbilletter, musikalbilletter og ulike aktiviteter.
Rommene: Opptil 4 personer på hvert rom.
Vår gruppeavdeling: Vi har over 25 års erfaring med firmatur, gruppereise og skoletur. Dere vil få en egen kontaktperson ved vårt Londonkontor, som hjelper dere med alt praktisk.
Priser pr person i trippelrom: 20. april - 31. oktober 2018 og 19. april - 31 oktober 2019 fra £ £44, 1. nov 2018 - 9. februar 2019 og 15. februar - 18. april 2019 fra £40. 10.desember 2018 - 14. februar 2019 fra £37 Noe høyere pris pr person i dobbelt- og enkeltrom.

Hva sier kundene:

"Ligger sentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Frokosten var ikke fantastisk, men helt grei. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn dags overnatting i London"

"Min sønn og jeg bodde på Royal i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen."


 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på skoletur, klassetur eller gruppereise til London

 

Step 1 of 3

33%