Reis på klassetur til London
Skoletur London

Skreddersydde klasseturer til London

3/5
Skoletur London

Vårt billigste hotell i London. Skreddersydd for skoletur. Meget sentralt.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Frokost er inkludert.
Enkel- dobbel- trippel og firesengs rom.
I Englands hovedstad er mulighetene til utflukter, sightseeing og studiebesøk nesten uendelige, noe som gjør London til den perfekte destinasjon for skoletur. Dessuten får man mulighet til å praktisere verdens største andrespråk! Fort og enkelt forflytter man seg med undergrunnen til de forskjellige severdighetene.
En skoletur til London kan være en fantastisk opplevelse for studenter i alle aldre. Det er en by full av historie, kultur og underholdning, og det finnes utallige aktiviteter og attraksjoner som passer for alle interesser.
En av de mest populære destinasjonene for skoleturer til London er British Museum, som inneholder en utrolig samling av historiske gjenstander fra hele verden. Her kan elevene se gamle artefakter, mumier og andre viktige kulturelle skatter.

For studenter som er interessert i vitenskap, kan et besøk til Science Museum være en spennende opplevelse. Museet inneholder interaktive utstillinger om alt fra romfart til energi og miljø, og det kan gi elevene en hands-on opplevelse av vitenskap og teknologi.

En annen populær attraksjon for skolegrupper er London Eye, en stor pariserhjul som gir en fantastisk utsikt over byen. Dette kan være en flott mulighet til å se London fra et nytt perspektiv og lære mer om byens historie og kultur.

Det finnes også mange historiske steder i London som kan være interessante for studenter som ønsker å lære mer om britisk historie. Blant disse er Tower of London, Westminster Abbey og St. Paul’s Cathedral.

For studenter som er interessert i kunst og kultur, er det mange museer og gallerier i London som kan være verdt et besøk. Tate Modern, National Gallery og V&A Museum er alle populære destinasjoner for kunstinteresserte skolegrupper.

I tillegg til disse attraksjonene, kan det også være verdt å vurdere å inkludere teaterforestillinger, guidede turer og andre aktiviteter i reiseplanen. Dette kan gi elevene en dypere forståelse av Londons kultur og historie, samtidig som det gir dem en unik og minneverdig opplevelse.
Alt i alt kan en skoletur til London være en spennende og lærerik opplevelse for studenter i alle aldre, og det finnes mange muligheter for å tilpasse turen til gruppens interesser og behov.

Hva sier kundene om Royal National hotell

“Ligger sentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn natts overnatting i London”

Bestill gratis og uforpliktende tilbud på klassetur til London

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 mail impact@londontown.no