Reis på klassetur til London
Skoletur London

Skreddersydde klasseturer til London


Pris på forespørsel
Adresse: Royal National hotell, 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG. Se hotellets beliggenhet på kartet. Vårt billigste hotell i London. Skreddersydd for skoletur. Meget sentralt med 4-sengs rom.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Engelsk frokost er inkludert.
I Englands hovedstad er mulighetene til utflukter, sightseeing og studiebesøk nesten uendelige, noe som gjør London til den perfekte destinasjon for skoletur. Dessuten får man mulighet til å praktisere verdens største andrespråk! Fort og enkelt forflytter man seg med undergrunnen til de forskjellige severdighetene.
Vi hjelper dere med å forhåndsbestiller utflukter, middager, undergrunnbilletter, musikalbilletter og ulike aktiviteter.
Enkel- dobbel, trippel- og firesengs rom. Passer for skoletur hvor man ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo. Personlig oppfølging fra vårt kontor i London.

Hva sier kundene om Royal National hotell:

"Ligger sentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn dags overnatting i London"

Tripadvisor

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ KLASSETUR TIL LONDON

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Step 1 of 3