romantisk weekend london
Romantisk weekend London
28/08/2017
Dronningen av England
Chelsea Flower Show 2019
25/09/2018
Reise med barn

Reise til London med barn. Hotell med familirom


Pris fra 580,- NÅ fra 440,- pr person pr døgn inkl. frokost.
Adresse: 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Vårt billigste hotell i London. Familierom. Meget sentralt.
Vi anbefaler dette hotellet spesielt for familier og grupper.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Det finnes bar, restaurant, pub, gavebutikk, internet tilgang og vekslingskontor i hotellet. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Kontinental frokost er inkludert.
Ypperlig for familier. Kan være inntil to voksne og 2 barn på rommet. Enkel standard, men vårt absolutt billigste alternativ i London. Enkel- dobbel- og trippelrom. Familierom 2 voksne og 2 barn.

Familierom: Ved to voksne, bor et barn gratis og barn nr 2 får 50% rabatt.
Trippelrom: Ved to voksne og et barn under 16 år rabatt på 100 kr pr døgn for barnet. Trippelrom er et ordinært twinrom med ekstraseng.
Priser pr person i trippelrom: 20. april - 31. oktober 2018 og 19. april - 31 oktober 2019 fra £ £44, 1. nov 2018 - 9. februar 2019 og 15. februar - 18. april 2019 fra £40. 10.desember 2018 - 14. februar 2019 fra £37 Noe høyere pris pr person i dobbelt- og enkeltrom.

London weekend med morsomme opplevelser for både barn og voksne

Det er billig å reise til London med barn, og byen har et vell av muligheter for alle. London for barn er absolutt interessant, spennende og lærerikt. Fire dager og én attraksjon hver dag, er et godt og stressfritt tips. Da bør du få med deg London Eye, London Zoo, London Aquarium og Big Ben. Med noen gode avslappingstimer på hotellrommet om ettermiddagen, før familien går ut og spiser, da blir det en topp London-tur for både store og små.

For mor og far:
Shopping, markeder, London Eye, pub-til-pub, restauranter, eksempelvis kjendiskokker som Jamie Olivers restauranter, fotball, British Museum og London musical. Samtidig får du rimelig overnatting i London på familierom. Ta med din familie til London!

Tips og anbefalinger på morsomme ting å gjøre med barn i London:

- Sightseeing i de røde bussene, sett dere i 2.etasjen!
- Madame Tussauds, vokskabinettet
- London Eye, pariserhjulet ved Themsens bredd
- Varehuset Hamleys, verdens største leketøybutikk
- Covent Garden, masse artige småbutikker, gjøglere og gateselgere
- Buckingham Palace med vaktskifte ved dronningens slott
- Camden Market
- Tower of London. Spennende for både store og små
- Parlement og Big Ben, British Museum
- Dagstur Harry Potter Museum
- Få med dere en musikal. Litt avhengig av barnas alder, men The Lion King, Mamma Mia, Aladdin, Roald Dahls Mathilda og den forrykende School of Rock er absolutt å anbefale.
- For sportsdrakter og utstyr: ikke gå lenger enn Lillywhites midt på Piccadilly Circus. Europas største sportsbutikk, 7 etasjer med striper og stjerner og jeg vet ikke hva!


Hva sier kundene:
"Ligger sentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Frokosten var ikke fantastisk, men helt grei. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn dags overnatting i London"

"Min sønn og jeg bodde på Royal i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen."


 
 
 

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
 

Step 1 of 3

33%