romantisk weekend london
Romantisk weekend London
28/08/2017
Dronningen av England
Chelsea Flower Show 2022
25/09/2018
Med barn i London

Reise til London med barn. Bo på familiehotell


Familierom med plass for 2 voksne og 2 barn/ungdommer. Frokost inkludert.
Adresse: 6 Hercules Road, Lambeth, London, SE1 7DP. Se hotellets beliggenhet på kartet.

Om Park Plaza Waterloo hotell

Også muligheter for connecting rooms (flere rom med dør imellom dem). Moderne førsteklasses hotell. Deilig frokostbuffet inngår i prisen. Dette 4-stjerners hotellet er perfekt for familieturer. Hotellet kan tilby spa- og velværeavdeling samt treningsstudio og swimmingpool. Park Plaza London Waterloo ligger rett over gaten for Lambeth North undergrunnsstasjon. Gangavstand til Westminster Bridge, Big Ben, House of Parliament, London Eye, London Dungeon og London Aquarium på South Bank i London. Hotellet har restaurant og kafé.
Ti minutter med undergrunnen til Picadilly Circus. Også Waterloo stasjon like ved.
Hyggelig pub med god mat rett over gaten for hotellet. Det er også verd og få med seg Leake Street grafitti og Lower Marsh Market, et stort matmarked på lørdager.

London familieferie med morsomme opplevelser for både barn og voksne

Det er billig å reise til London med barn, og byen har et vell av muligheter for alle. London for barn er absolutt interessant, spennende og lærerikt. Tre - fire dager og én til to attraksjon hver dag er et godt og stressfritt tips. Da bør du få med deg London Eye, London Zoo, London Aquarium og Big Ben. Med noen gode avslappingstimer på hotellrommet om ettermiddagen, før familien går ut og spiser, da blir det en topp London-tur for både store og små.

For mor og far

Shopping, markeder, London Eye, pub-til-pub, restauranter, eksempelvis kjendiskokker som Jamie Olivers restauranter, fotball, British Museum og London musical. Samtidig får du rimelig overnatting i London på familierom. Ta med din familie til London!

Tips og anbefalinger på morsomme ting å gjøre med barn i London:

- Sightseeing i de røde bussene. Sett dere i 2.etasjen!
- Madame Tussauds vokskabinettet
- London Eye, pariserhjulet ved Themsens bredd
- Varehuset Hamleys, verdens største leketøybutikk
- National Army Museum
- Covent Garden, masse artige småbutikker, gjøglere og gateselgere
- Buckingham Palace med vaktskifte ved dronningens slott
- Camden Market
- Tower of London. Spennende for både store og små
- Parlement , Big Ben og British Museum
- Dagstur til Harry Potter Museum
- Få med dere en musikal. Litt avhengig av barnas alder, men The Lion King, Mamma Mia og Roald Dahls Mathilda.
- For sportsdrakter og utstyr: ikke gå lenger enn Lillywhites midt på Piccadilly Circus. Europas største sportsbutikk, 7 etasjer med striper og stjerner og jeg vet ikke hva!

Museer dere bør besøke
Grant Museum of Zoology
Dette lille museet fungerer som et studiesenter for zoologistudenter ved University College London, men er også åpent for offentligheten. Her finner du alskens rare ting å se på, noe som gjør museet spennende for barn. Museet er også kjent for å vise gamle filmer hvor dyr eller monster har hovedrollene, og da gjerne med vin-servering til.
Adr: 21 University Street

British Museum
Dette museet er så kjent at man uten problemer kunne betalt inngangsbillett. Så se på det som en bonus at det er helt gratis. Få med deg Elgin Marbles som opprinnelig stod i Athens Pantheon. Beregn en dag til dette museet, her finner du kunst og skatter fra nesten alle kjente sivilisasjoner på jorden. Passer for litt større barn.
Adr: Great Russelll Street

Natural History Museum
Hit drar du for å se på de kjente dinosaur-utstillingene - som er gipsmodeller av sine levende brødre. Men museet har også mer å by på enn utdødde dyr. Her finner du blant annet et mineral-galleri, en modell av en blåhval i full størrelse og en hel fløy der du kan lære om geologi.
Adr: Cromwell Road

Hva sier kundene om Park Plaza Waterloo hotell:

Park Plaza Waterloo rating
"Her likte vi oss godt. Sentralt og nær underground. God frokost, gode senger og god atmosfære. Veldig hyggelig betjening. Vi brukte ikke Spa fasilitetene, så kan ikke uttale meg om det. Vi kommer gjerne tilbake!"

"Utrolig bra service og hyggelig betjening! Gøye arrangementer for barna og egen poppcornbod:) Fine rom og ok senger. Sovesoffaen var veldig vond. Fint basseng og treningsrom. Godt og varmt vann i bassenget. Super god mat i restauranten. Veldig fornøyde!"


 
 
 

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
 

Trinn 1 av 3

33%