Reise med barn til London
Reise med barn London

Reise til London med barn. Bo på hotell med familierom

3/5
Reise med barn London

Å reise på familieferie til London kan være en fantastisk opplevelse med mange aktiviteter og attraksjoner som passer for alle aldre og interesser. Royal National London hotell er et stort og populært hotell som tilbyr rimelige priser og en førsteklasses beliggenhet i hjertet av byen. Ideelt for reisende som ønsker å utforske alt London har å tilby uten å bruke for mye penger på overnatting.
Royal National har også en rekke restauranter og barer, hvor du kan nyte deilig mat og drikke etter en lang dag med sightseeing. Hotellet tilbyr en rekke romtyper, fra enkle og doble rom til større familierom. Rommene er enkle, men komfortable, og er utstyrt med fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV og eget bad med dusj eller badekar. Rommene har også te- og kaffefasiliteter, noe som gjør det enkelt å få en kopp kaffe eller te før du starter dagen. Frokost inkludert.

Når det gjelder attraksjoner, er det mange som er spesielt egnet for familier. Noen av de mest populære inkluderer:
The Tower of London: en historisk festning som har blitt brukt som kongelig residens og fengsel opp gjennom årene. Her kan familien se kronjuvelene og ta en guidet tur.
Billetter Tower of London
The British Museum: en av verdens største og mest imponerende samlinger av kunst, historie og kultur. Museet har mange spennende utstillinger som passer for alle aldre.
London Eye: et gigantisk pariserhjul som gir en fantastisk utsikt over byen. Det er en flott opplevelse for både barn og voksne.
Billetter London Eye
Madame Tussauds: en verdenskjent voksfigur-museum, hvor du kan se figurer av berømte personer fra hele verden.
Billetter Madame Tussauds
London Zoo: en populær attraksjon for familier, med et bredt utvalg av dyr og fugler fra hele verden.
I tillegg er det mange parker og grøntområder i London som kan være et flott sted å slappe av og nyte litt tid utendørs. Hyde Park og Regent’s Park er to av de mest populære parkene, med lekeplasser, turer og aktiviteter for hele familien.
Mange spennende tips i vår London blog

Hva sier kundene om London med barn

“Min sønn og jeg bodde på Royal i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det.”

Bestill gratis og uforpliktende tilbud på Londontur med barn

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 mail impact@londontown.no