romantisk weekend london
Romantisk weekend London
28/08/2017
Dronningen av England
Chelsea Flower Show 2022
25/09/2018
Reise med barn til London

Reise til London med barn. Bo på familiehotell


Pris fra 950,- NÅ fra 780,- pr person inkl. frokostbufe. Prisene varierer noe etter sesong.
2 barn under 13 år bor og spiser frokost gratis når de bor i familierom sammen med to betalende voksne.


Adresse: 6 Hercules Road, Lambeth, London, SE1 7DP.
Se hotellets beliggenhet på kartet.

Om Park Plaza County Hall hotell

Dette 4-stjerners hotellet, som er beliggende et stenkast unna London sentrum, er perfekt for familieturer. Hotellet ligger rett ved siden av mange av London's favoritt attraksjoner inkludert Big Ben, the House of Parliament, London Eye, London Dungeon og London Aquarium.

Den sofistikerte Park Plaza County Hall tilbyr både elegante Superior rom og studio suiter med separate sove-og oppholdsrom, kjøkken og luksuriøse bad. Noen suiter har dessuten en spektakulær utsikt over Themsen og London Eye. Park Plaza County Hall hotell har helsesenter, et treningsstudio og restaurant.

Rommene på Park Plaza County Hall har plasma-TV, stort skrivebord og mikrobølgeovn. Enkel- dobbel- og trippelrom, familierom for 2 voksne og 2 barn. Du har også tilgang til Wi-Fi og romservice. Studioleilighet på Park Plaza inneholder en dobbeltseng og en dobbel sovesofa. Opptil 2 barn under 12 år bor gratis inkl. frokost i en studio med 2 betalende voksne.

London familieferie med morsomme opplevelser for både barn og voksne

Det er billig å reise til London med barn, og byen har et vell av muligheter for alle. London for barn er absolutt interessant, spennende og lærerikt.

Tre - fire dager og én til to attraksjon hver dag er et godt og stressfritt tips. Da bør du få med deg London Eye, London Zoo, London Aquarium og Big Ben. Med noen gode avslappingstimer på hotellrommet om ettermiddagen, før familien går ut og spiser, da blir det en topp London-tur for både store og små.

For mor og far

Shopping, markeder, London Eye, pub-til-pub, restauranter, eksempelvis kjendiskokker som Jamie Olivers restauranter, fotball, British Museum og London musical. Samtidig får du rimelig overnatting i London på familierom. Ta med din familie til London!

Tips og anbefalinger på morsomme ting å gjøre med barn i London:

- Sightseeing i de røde bussene. Sett dere i 2.etasjen!

- Madame Tussauds vokskabinettet

- London Eye, pariserhjulet ved Themsens bredd
- Varehuset Hamleys, verdens største leketøybutikk

- National Army Museum

- Covent Garden, masse artige småbutikker, gjøglere og gateselgere

- Buckingham Palace med vaktskifte ved dronningens slott

- Camden Market

- Tower of London. Spennende for både store og små

- Parlement , Big Ben og British Museum

- Dagstur til Harry Potter Museum

- Få med dere en musikal. Litt avhengig av barnas alder, men The Lion King, Mamma Mia og Roald Dahls Mathilda.

- For sportsdrakter og utstyr: ikke gå lenger enn Lillywhites midt på Piccadilly Circus. Europas største sportsbutikk, 7 etasjer med striper og stjerner og jeg vet ikke hva!

Museer dere bør besøke
Grant Museum of Zoology
Dette lille museet fungerer som et studiesenter for zoologistudenter ved University College London, men er også åpent for offentligheten. Her finner du alskens rare ting å se på, noe som gjør museet spennende for barn. Museet er også kjent for å vise gamle filmer hvor dyr eller monster har hovedrollene, og da gjerne med vin-servering til.
Adr: 21 University Street

British Museum
Dette museet er så kjent at man uten problemer kunne betalt inngangsbillett. Så se på det som en bonus at det er helt gratis. Få med deg Elgin Marbles som opprinnelig stod i Athens Pantheon. Beregn en dag til dette museet, her finner du kunst og skatter fra nesten alle kjente sivilisasjoner på jorden. Passer for litt større barn.
Adr: Great Russelll Street

Natural History Museum
Hit drar du for å se på de kjente dinosaur-utstillingene - som er gipsmodeller av sine levende brødre. Men museet har også mer å by på enn utdødde dyr. Her finner du blant annet et mineral-galleri, en modell av en blåhval i full størrelse og en hel fløy der du kan lære om geologi.
Adr: Cromwell Road

Hva sier kundene om Park Plaza County Hall hotell:

"Et veldig bra sted for familier i London. Barn gratis med 2 voksne. I nærheten av London Eye, London Dungeon og Big Ben, Parlament. Dette er et helt nytt og moderne hotell med fantastisk utsikt fra rommene i de øvre etasjene. God restaurant og frokost"

"Sentralt, hyggelig betjening og rent. Waterloo stasjon er rett rundt hjørnet, og rommet hadde utsikt mot London Eye og Big Ben. Perfekt beliggenhet hvis du er interessert i sightseeing og serverdigheter."


 
 
 

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
 

Trinn 1 av 3

33%