Stor nok til å være seriøs, liten nok til å være personlig...

Vi er ekte mennesker på et ekte kontor. Til tross for at vi er en etablerte aktør i bransjen, er vi stolte av å gi deg personlig service og aldri skjule oss bak et automatisert bookingsystem. Vi er ekte og ukompliserte.

VISJON
Vi ønsker å være det lille reisebyrået med det store hjertet, og som kan gi deg det lille ekstra. Det kan vi med ansatte som har bodd eller bor i London, og som kan gi deg gode råd og anbefalinger. Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir trygghet før, under og etter reisen.

HVEM ER VI
Londontown har solgt reiser til London og England siden år 2000. Vårt kontor i London, twist&shout sports and events, har vært i bransjen siden 1986. Vi startet opp i Norge, men nå også tilgjengelig i Sverige og Danmark. Vårt hovedkontor ligger midt i London sentrum i Westminster, ikke langt fra House of Parliment og Big Ben.

HVA VI TILBYR
Vi har satset på hoteller som vi vet holder den standarden du fortjener. Vi har selv testet ut alle hotellene. Når du bestiller Londonreiser hos oss får du alltid bra vilkår og service. Vi har bare skandinaviske ansatte, og døgnåpen servicetelefon for våre kunder.

Henry Jovik
Grunder og CEO

Henry er er utdannet grafisk formgiver og webmaster , og har bla. ansvaret for design og oppdatering av alle våre nettsteder. Henry har jobbet med reiser til London siden 2000. Han er bosatt i Norge, på Hamar, og pendler mellom hjemmekontor i Norge og kontoret i London.

Tlf +47 900 19054 eller henry(@)londontown.no
Firmaet er registrert i Brønnøysundregistret med Org nr NO 981 607 503

Lars Smith
Leder av Londonkontoret, vår Local agent i ATS Sports&Events

Lars har 25 års erfaring i organisering av reiser til England og London for skandinaver. Han er svensk, men oppvokst og bosatt i London. Lars er leder av Londonkontoret.
Kontoret har ett bredt kontaktnett som gjør at de kan skaffe billetter til arrangementer som "offesiellt" er utsolgt. Vi har også direkte avtale med en rekke sentrale hoteller samt alle fotballklubber i Premier League.
De kan derfor tilby deg meget gode priser, og du er sikre mot falske fotballbilletter.

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller lars(@)londontown.no

Amanda Petterson
fotballreiser, fotballbilletter, musical og hotell

Amanda er fra Ørebro og flyttet til London i juni 2019. Hun har jobbet med turisme i Norge og Portugal, og har en BA i International Sales and Marketing. Hun har store interesse er fotball og reise. Hun vil, sammen med Johanna, jobbe med fotball og hotell.

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller amanda(@)londontown.no

Johanna Majander-George
Fotballreiser, fotballbilletter, musical, hotell mm

Johanna er fra Gøteborg og har jobbet i turistnæringen i London i mange år. Johanna er gift og har vært bosatt i London i mange år. Nå jobber hun fra kontoret i Gøteborg. Hos oss har hun hovedansvar for fotballbilletter og kontakten med klubber og agenter.

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller johanna(@)londontown.no

NORGE:

De Skandinaviske Londonguider
Fagerliv. 1, 2312 Ottestad
Tlf +47 900 19054

LONDON:

Londontown/twist&shout Sports&Events
6th floor, Milbank Tower, 21-24 Milbank
Westminster, London SW1P 4QP
Tel: +44 20 7240 3983