Om Londonhotell

Stor nok til å være seriøs, liten nok til å være personlig...

Vi er ekte mennesker på et ekte kontor. Til tross for at vi er en etablerte aktør i bransjen, er vi stolte av å gi deg personlig service og aldri skjule oss bak et automatisert bookingsystem. Vi er ekte og ukompliserte

Visjon

Vi ønsker å være det lille reisebyrået med det store hjertet, og som kan gi deg det lille ekstra. Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir trygghet før, under og etter reisen.

Hvem er vi

Londontown er et samarbeid mellom De Skandinaviske Londonguider (Londontown) og GO Sport Travel. Vi har levert reiser til London og England siden år 2000. Vår leverandør GO Sport Travel i London, har vært i bransjen siden 1986.

Picadilly Circus

Hva vi tilbyr

Vi har satset på hoteller som vi vet holder den standarden du fortjener. Vi har selv testet ut alle hotellene. Du finner billetter til en mengde ulike aktiviteter og severdigheter, fotballreiser, musicals, konserter og museer. Når du bestiller reise hos vil vi gi deg så gode vilkår og service som mulig. Ved GO Sports Travel sitt kontor i London er det skandinaviske ansatte. Det er GO Sport Travel som kommer til å besvare din forespørsel. Personale fra enten kontoret i Sverige eller i London.

Vårt team

Henry Jovik, grunder og CEO Londontown

Han er utdannet grafisk formgiver og webmaster, og har ansvaret for design og oppdatering av alle våre nettsteder. Henry har jobbet med reiser til London i over 20 år, men har tidligere vært både lærer i design og drevet reklamebyrå.

Henry
Lars

Lars Smith. London Office Manager

Lars er leder for kontoret hos vårt utførende ledd i London, Go Sport Travel. Han har over 30 års erfaring i organisering av reiser til England og London for skandinaver. Han er født i Sverige, men oppvokst og bosatt i London. Lars har ansvaret for kontrakter med hoteller, konserter og andre leverandører.

Norge:

London: