Om Londonhotell

Stor nok til å være seriøs, liten nok til å være personlig...


Vi er ekte mennesker på et ekte kontor. Til tross for at vi er en etablerte aktør i bransjen, er vi stolte av å gi deg personlig service og aldri skjule oss bak et automatisert bookingsystem. Vi er ekte og ukompliserte.

VISJON
Vi ønsker å være det lille reisebyrået med det store hjertet, og som kan gi deg det lille ekstra. Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir trygghet før, under og etter reisen.

HVEM ER VI
Londontown er et samarbeid med De Skandinaviske Londonguider og GO Sport Travel. Vi har levert reiser til London og England siden år 2000. Vår leverandør GO Sport Travel i London, har vært i bransjen siden 1986.

HVA VI TILBYR
Vi har bare satset på hoteller som vi vet holder den standarden du fortjener. Vi har selv testet ut alle hotellene. Du finner billetter til en mengde ulike aktiviteter og severdigheter, fotballreiser, musicals, konserter og museer. Når du bestiller reise hos vil vi gi deg så gode vilkår og service som mulig. Ved GO Sports Travel sitt kontor i London er det bare skandinaviske ansatte. Det er GO Sport Travel som kommer til å besvare din forespørsel. Personale fra enten kontoret i Sverige eller i London vil kontakte deg.
Henry Jovik, grunder og CEO Londontown

Han er utdannet grafisk formgiver og webmaster, og har ansvaret for design og oppdatering av alle våre nettsteder. Henry har jobbet med reiser til London i over 20 år, men har tidligere vært både lærer i design og drevet reklamebyrå.
Tlf +47 900 19054 eller henry@londontown.no

Firmaet er registrert i Brønnøysundregistret med Org nr NO 981 607 503

Lars Smith. London Office Manager
Lars er leder for kontoret hos vårt utførende ledd i London, Go Sport Travel Han har over 30 års erfaring i organisering av reiser til England og London for skandinaver. Han er født i Sverige, men oppvokst og bosatt i London. Lars har ansvaret for kontrakter med hoteller, fotballklubber og andre leverandører.

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller lars.smith@gosporttravel.com

NORGE:

De Skandinaviske Londonguider
Fagerliv. 1, 2312 Ottestad
Tlf +47 900 19054

London Hotell

LONDON:

GO Sport Travel London
6th floor, Milbank Tower, 21-24 Milbank
Westminster, London SW1P 4QP
Tel: +44 20 7240 3983