Om Londonhotell

Stor nok til å være seriøs, liten nok til å være personlig...

Vi er ekte mennesker på et ekte kontor. Til tross for at vi er en etablerte aktør i bransjen, er vi stolte av å gi deg personlig service og aldri skjule oss bak et automatisert bookingsystem. Vi er ekte og ukompliserte.

VISJON
Vi ønsker å være det lille reisebyrået med det store hjertet, og som kan gi deg det lille ekstra. Det kan vi med ansatte som har bodd eller bor i London, og som kan gi deg gode råd og anbefalinger. Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også. Vi gir trygghet før, under og etter reisen.

HVEM ER VI
Londontown har solgt reiser til London og England siden år 2000. Vårt kontor i London, twist&shout sports and events, har vært i bransjen siden 1986. Vi startet opp i Norge, men nå også tilgjengelig i Sverige og Danmark. Vårt hovedkontor ligger midt i London sentrum i Westminster, ikke langt fra House of Parliment og Big Ben.

HVA VI TILBYR
Vi har satset på hoteller som vi vet holder den standarden du fortjener. Vi har selv testet ut alle hotellene. Når du bestiller Londonreiser hos oss får du alltid bra vilkår og service. Vi har bare skandinaviske ansatte, og døgnåpen servicetelefon for våre kunder.

Henry Jovik
Grunder og CEO

Henry er er utdannet grafisk formgiver og webmaster , og har bla. ansvaret for design og oppdatering av alle våre nettsteder. Henry har jobbet med reiser til London siden 2000. Han er bosatt i Norge, på Hamar, og pendler mellom hjemmekontor i Norge og kontoret i London.

Tlf +47 900 19054 eller henry(@)londontown.no
Firmaet er registrert i Brønnøysundregistret med Org nr NO 981 607 503

Lars Smith
Leder av Londonkontoret, vår Local agent Sports&Events

Lars har 30 års erfaring i organisering av reiser til England og London for skandinaver. Han er svensk, men oppvokst og bosatt i London. Lars er leder av vår samarbeidspartner Twist & Shouts kontoret i London.
Vi har direkte avtaler med de hoteller vi tilbyr. Dette betyr en bedre pris en våre konkurrenter kan tilby

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller lars(@)londontown.no

Amanda Petterson
fotballreiser, fotballbilletter, musical og hotell

Amanda er fra Ørebro og flyttet til London i juni 2019. Hun har jobbet med turisme i Norge og Portugal, og har en BA i International Sales and Marketing. Hun har store interesse er fotball og reise. Ansvar for fotballreiser, fotballbilletter, musical og hotell.

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller amanda(@)londontown.no

Kayleigh Kilsby
Business development

Kayleighs startet sin reiselivskarriere hos Thomas Cook i 2004. Senere jobbet hun hos Chelsea FC i 12 år med utvikling av klubbens hospitality salg. Hun har også jobbet med administrasjon av Wembley’s Overseas Travel Agent Programme med bla fotball, konserter og NFL-arrangementer. Kayleigh er engelsk og oppvokst i London. Ansvar for business development and corporate sale

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller impact(@)londontown.no

NORGE:

De Skandinaviske Londonguider
Fagerliv. 1, 2312 Ottestad
Tlf +47 900 19054

LONDON:

Londontown/twist&shout Sports&Events
6th floor, Milbank Tower, 21-24 Milbank
Westminster, London SW1P 4QP
Tel: +44 20 7240 3983