Kart London hotell

Kart London hotell. Finn overnatting i London på kart

[ Klikk markører på kartet for mer info om hvert hotell ]

Våre mest populære hoteller I London

President hotell Vår absolutte bestselger og våre kunders favoritthotell. Forholdsvis store hotellrom. Handicapvennlig.
St Giles hotell. Meget sentralt ved Oxford Street. Gangavstand til teatrene i West End, Covent Garden og Chinatown.
Great Scotland Yard. Unikt og elegant hotell som kombinerer historisk sjarm med moderne bekvemmeligheter.
Royal National. Vårt billigste hotell i London. Familiehotell. Ypperlig for deg som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo.
Holiday Inn Regent Park. Førsteklasses fasiliteter og en sentral beliggenhet i hjertet av London.
Copthorne Tara hotell. Bra hotellrom sentralt i Kensington. Meget hyggelig og serviceminded betjening. Handikapvennlig

Bare et par flytimer unna ligger London og lokker. Storbritanias hovedstad er nær og kjent for mange av oss. Men selv om du kanskje har vært her før, har byen fortsatt mange overraskelser å by på. Byen er en av de største i Europa, og har en historie som strekker seg to årtusner tilbake. I dag er London et av verdens viktigste politiske, økonomiske og kulturelle hovedstader.

Vi har gjort direkte avtaler med hotellene vi selger i London, og kan derfor tilby en meget bra pris. Vi kjøper hotellrom direkte fra hotellene, og ikke som de store turoperatørene, via agenter som gir et fordyrende mellomledd. Dette betyr at vi får de beste prisene for deg som kunde, og vi ligger i snitt 20-40% under andre leverandører. Alle våre overnattingsstedene er også inkludert frokost, noe som normalt ikke er inkludert hos de store turoperatørene. Jeg har selv testet ut de hotellrom vi tilbyr i London, og kan derfor garantere en bra standard.

London - byen for deg.

I mange år har jeg besøkt London i forbindelse med jobb. Dette har ofte vært hektiske dager uten tid til så mye annet. De siste årene, har jeg derimot fått tid til å oppdage det unike ved byen og ikke minst fått oppleve London på sitt fineste – nemlig på sommeren. De fleste av våre kunder foretrekker å reise enten høst eller vår til London, men en sommertur kan absolutt anbefales. Storbyferie midt på sommeren trenger verken å være for varmt eller for stressende. Fra den klassiske Afternoon Tea på ærverdige Fortum & Mason til bortgjemte nattblubber i London øst. Fra kjendisspotting på hemmelige klubber den ene dagen til konsertscener eller fotballpuber den neste. Eller er du kanskje av de som lar deg friste av designveskene på Selfridges varemagasin?

Kanskje du heller skulle sette impulskjøpene til side, og heller konsentrere deg om om de opplevelser byen tilbyr. Spis frokost på ekte britisk vis, test byens bortgjemte takterasser og gå turer på Southbanks. Men vil du absolutt shoppe, anbefales Topshop. Er det merkevarer du er ute etter, prøv Oxford Street eller Regent Street. London er full av hemmeligheter, og det tar lang tid å knekke Londons koder om du ikke kjenner noen som bor der. Vi kan også anbefale deg hvilket hotell i London du bør bo på, avhengig av hva du vil foreta deg.

London er en by det tar tid å bli kjent med, og storbyen du aldri blir ferdig med. Nye spennende steder dukker opp som små hull i veggen, i en bydel du kanskje knapt har hørt om. Såkalte pop-up restauranter som bare eksisterer en begrenset periode, sørger for stadig nye overraskelser. Arkitektoniske perler skaper en ny skyline i bybildet før man rekker å lande. Enten du bare skal ha noen timer i byen, eller har et hav av tid, enten du er kvinne eller mann, ung eller gammel;
Du finner alltid dine egne favoritter, men vær ikke redd for å oppsøke nye steder og oppdage nye bydeler. Det er dette som gjør London så spennende, og som lokker oss nordmenn tilbake gang på gang. Så nå er det bare å pakke kofferten. God tur!

Karta London hotell. Oavsett vilket hotell du väljer i London, finns det många sevärdheter och aktiviteter att uppleva.
Kart London hoteller. Finn overnatting, sjekk pris og beliggenhet.
Beliggenhed er også en vigtig faktor at overveje, når du vælger et hotel i London. Se kort alle London hotel.