Reis på shopping til London
shoppingweekend

Shoppingweekend i London. Bo ved Oxford Street


Pris fra 1250,- NÅ fra 890,- pr person pr døgn inkl. frokostbufe. Prisene varierer noe etter sesong
Adresse: St Giles hotell, 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se hotellets beliggenhet på kartet.
St Giles er et meget sentralt hotell rett ved Oxford Street. Hotellet har små, men komfortable hotellrom med bad/dusj, hårføner, TV, vannkoker med kaffe/te og safe. Enkel- dobbel- og trippelrom. WiFi over hele hotellet. Nyrenoverte rom. I tillegg har hotellet flere restauranter og kafe. Gjestene har tilgang til et av de største og best utstyrte helse- og treningssentrene i sentrum av London. Senteret inneholder også et 25 meter svømmebasseng. For hotellets kunder er det redusert pris for å benytte disse fasiliteter.

Gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown. Et hotellrom på St Giles hotell er et ypperlig utgangspunkt for shopping på Oxford Street med nærhet til alle de store merkevarebutikkene. Tottenham Court Road Tube Station 1 minutters gange. Oxford Street 1 minutters gange. West End 15 minutters gange. Mange restauranter i nærheten.

Selfridges
Londons kanskje mest kjente motehus, Selfridges kan tilby luksus, klær, sko, mat og sminke. Du finner Selfridges i Oxford Street og med eksklusive merker som Louis Vuitton, Michael Kors og Chanel. Men ingen grunn til panikk om dette blir i dyreste laget. Selfridges har nemlig også merker til en mye mer behagelig pris. Om man ikke ser etter klær og sko har de også en veldig imponerende Food Hall som byr på mye spennende mat.

Harrods
En annen klassiker blant kjøpesentre i London er Harrods som ligger i rett ved Knightsbridge tube station. Butikken er en de største og mest berømte butikker i verden. Harrods er også et sted hvor mathallen er ekstra spennende å besøke. Om du er i London i desember bør du gå forbi for å se juleutsmykningen. På baksiden av butikken er tettheten av Rolls Royce med sjeikfruer på tur inn og ut av en egen VIP-entrance

Shoppinggater i London
Regent Street er en av de beste shoppinggatene i London. Denne ikoniske gaten ligger midt i hjertet av byen mellom Oxford Street og Picadilly Circus, og er kjent for å ha alle de store motehusene. Sammen med Oxford Street er dette den mest kjente handlegaten i London.

En annen av de beste shoppinggatene i London er Bond Street i Mayfair. Denne gaten består av New Bond Street og Old Bond Street, og er kjent for sine luksusbutikker og kunstgallerier. Fra Cartier til Givenchy og Prada, Bond Street er et mekka for de som elsker de finere tingene i livet. Det er uten tvil den mest kjente motegaten i London. Det er mange andre gode steder å handle i området. Fra skreddersøm for menn på Savile Row til viktorianske spesialiteter som Burlington Arcade.

Mens lokalbefolkningen unngår Oxford Street på grunn av store folkemengder og et mange turister, fortjener den fortsatt et besøk fordi den ofte regnes som den mest kjente handlegaten i London. Denne lange gata er omkranset av alt fra high street-butikker til ikoniske varehus som Selfridges. Det er ideelt hvis du vil ha en klassisk smak av London.

Brick Lane er en annen av de beste shoppinggatene i den britiske hovedstaden. Denne gaten i Spitalfields er ikke bare fullpakket med vintage klesbutikker, men har også et flotte søndagsmarked. Brick Lane er for deg som liker vintageshopping, hipsteratmosfære og utendørsmarkeder.

I Notting Hill er Portobello Road en annen av de mest kjente shoppinggatene i London. Ikke bare er dette det mest kjente markedet, men har også mange flotte butikker. Enten du leter etter unike antikviteter eller morsomme ting til huset ditt, har Portobello Road alt. Det er det perfekte stedet hvis du elsker å jakte på vintagefunn eller nyte en hyggelig atmosfære. Gatene rundt Portobello Road er også verdt å utforske. Steder som Blenheim Crescent og Kensington Park Road huser flotte uavhengige bokhandler, og Westbourne Grove er full av eksklusive butikker.

I Covent Garden er Cecil Court et flott sted å oppdage uvanlige funn. Denne korte gågaten er kjent for sine antikvariske bokhandlere, viktorianske fasader og kart- og trykkerier. Det er til og med en butikk med Alice in Wonderland-tema her. Cecil Court er for deg hvis du elsker alt som er papir og vintage. Det er et flott sted å hente en unik gave til en du er glad i eller en suvenir til deg selv. Det er flere flotte antikvar- og spesialbokhandlere på nærliggende Charing Cross Road også. Og det er for å ikke si noe om Foyles, en av Londons mest kjente bokhandlere.

Hva sier kundene om St Giles hotell

"Jeg bruker St Giles hotell fast når jeg er i London. De har en hyggelig pris, og grei kvalitet til å være et hotell i London sentrum. Men det aller viktigste er den sentrale beliggenheten. Handlegaten Oxford Street og Tottenham Court Road undergrunnstasjon rett utenfor døren"

Tripadvisor

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ ST GILES

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Step 1 of 3