Reis på shopping til London
shoppingweekend

Shoppingweekend i London. Bo sentralt på President hotell

3.5/5
shoppingweekend

Shopping i London, bo på meget sentralt hotell. Gangavstand til teatrene i West End og butikkene i Oxford Street. President hotell er vår absolutte bestselger og våre kunders favoritthotell. Forholdsvis store rom. Engelsk frokost inkludert. Rommene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, kaffe- og tekoker og eget bad med dusj og/eller badekar. De fleste rom og fellesarealer er nyoppusset. Hotellet har en meget hyggelig lounge og bar, som serverer øl, vin, drinker, kaker og kaffe/te, sandwiches samt tradisjonell English Afternoon Tea. Hver fredag og lørdag kveld er det underholdning i baren.

Shoppingweekend i London kan være en fantastisk opplevelse for de som er interessert i mote og shopping. London har et stort utvalg av butikker, kjøpesentre og markeder som kan tilfredsstille enhver smak og budsjett.
En shoppingweekend i London kan starte med en tur til Oxford Street, som er en av de mest berømte handlegatene i byen. Her finner du mer enn 300 butikker, inkludert noen av de største merkevarene og kjedebutikkene. Det er også et stort utvalg av spisesteder og kafeer for å ta en pause fra shoppingen. Et annet populært shoppingområde er Knightsbridge, som er hjem til det eksklusive varehuset Harrods. Dette er et must-visit for luksuselskere, med et stort utvalg av designervarer og gourmetmat. Like ved Knightsbridge finner du også andre luksusbutikker som Harvey Nichols og designerboutiquene langs Sloane Street.
For de som er ute etter et mer alternativt shoppingopplevelse, kan en tur til Camden Market være verdt å utforske. Dette er en labyrint av boder og butikker som selger alt fra vintageklær til håndlagde smykker og kunst. Det er også mange spisesteder og gatekjøkken som serverer mat fra forskjellige deler av verden.
En annen populær shoppingdestinasjon i London er Westfield Shopping Centre, som er et av de største kjøpesentrene i Europa. Her finner du over 300 butikker, fra high street-butikker til high-end designerbutikker, samt et stort utvalg av restauranter, barer og kino.
Alt i alt er London en flott destinasjon for en shoppingweekend med et stort utvalg av butikker og markeder som kan tilfredsstille enhver smak og stil.

Hva sier kundene om President hotell

“Vil bare takke dere for et supergodt forslag og hjelp med hotell i London. Ingen av oss hadde skjønt hvilken fantastisk god beliggenhet hotell President faktisk har – Piccadilly line rett til døra fra Heathrow – enklere kan det ikke gjøres.”

Sissel Ambjør

Bestill gratis og uforpliktende tilbud på romantisk weekend

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 mail impact@londontown.no