Copthorne Tara hotell London
21/03/2017
Royal National hotell London
21/03/2017

St Giles hotell London

 

Pris fra 790,- NÅ fra 685,-
Adresse: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU
St Giles hotel London ligger i gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown. Kun 50 meter fra Tottenham Court Road undergrunnstasjon og Oxford Street. St Giles hotel har små, men komfortable rom i behagelige farger med bad/dusj, hårføner, aircondition, TV, telefon, PC-uttak, vannkoker med kaffe/te og safe. De tilbyr også WiFi på hele hotellet. I tillegg har hotellet Lazy Dog Bar som viser direktesendt sport på TV. St Giles hotell har også italiensk, japansk og asiatisk restaurant. Gjestene har tilgang til et av de største og best utstyrte helse- og treningssentrene i sentrum av London. Senteret inneholder et 25 meter svømmebasseng og et treningsområde. Andre aktiviteter, slik som massasje og skjønnhetsterapi, er også tilgjengelige.

"Jeg har overnattet på St Giles hotel London flere ganger. Grunnen er at det har en hyggelig pris, og grei kvalitet, til å være et hotell i London. Men det aller viktigste er den sentrale beliggenheten. Nærhet til det meste og ikke minst OxfordStreet."


"Dette hotellet bor jeg gjerne på igjen om jeg skal til London, god pris og vanvittig bra beliggenhet. Rommene er ganske små men absolutt fine, det er uansett ikke hotelrommet en tilbringer tid på når en er i London."


 
 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på St Giles hotell London

 

Step 1 of 3

33%