St Giles med super beliggenhet
St Giles hotell

Meget sentrale hotellrom på St Giles i Oxford Street

3.5/5
St Giles hotell

Dette hotellet kan vi kun tilby i tidsrommet torsdag – mandag fra august 2023 til mai 2024.
St Giles er et moderne hotell som tilbyr førsteklasses fasiliteter og en sentral beliggenhet i hjertet av byen. Hotellet er ideelt for reisende som ønsker et behagelig og komfortabelt opphold i en urban setting.
Hotellet flere restauranter, bar og kafe. Gjestene har tilgang til et av de største og best utstyrte helse- og treningssentrene i London i kjeller under hotellet. Senteret inneholder også et 25 meter svømmebasseng.
Alle rommene har fasiliteter som gratis Wi-Fi, TV og eget bad med dusj eller badekar. Rommene har også te- og kaffefasiliteter, noe som gjør det enkelt å få en kopp kaffe eller te når som helst på dagen. Beliggenheten til St Giles hotell er en av de største fordelene. Hotellet ligger i West End-området ved Oxford Street, som er kjent for sine teatre og shoppingmuligheter. Det er også nærhet til noen av Londons mest populære turistattraksjoner, inkludert British Museum og Covent Garden. Det er også flere offentlige transportalternativer i nærheten, inkludert undergrunn og bussholdeplasser.
Alt i alt er St Giles hotell et utmerket valg for reisende som ønsker en moderne og komfortabel overnatting i en sentral beliggenhet. Med førsteklasses fasiliteter og en rekke attraksjoner og transportalternativer i nærheten, er dette hotellet et ideelt valg for både forretningsreisende og turister som ønsker å utforske alt London har å tilby.

Hva sier kundene om St Giles London hotell

“Dette hotellet bor jeg gjerne på neste gang jeg skal til London. God pris og vanvittig bra beliggenhet. Rommene er ganske små, men absolutt fine, Det er uansett ikke på hotelrommet en tilbringer tid på når en er i London.”

Bestill uforpliktende tilbud på St Giles hotell London

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no