Park Plaza County Hall London hotell
Park Plaza hotell London
16/05/2017
President hotell London
President hotell London
21/03/2017
St Giles hotell London

Meget sentralt hotell rett ved Oxford Street. Gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown.

St Giles hotell ved Oxford Street

Pris fra 790,- NÅ fra 685,- pr person pr døgn
Adresse: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU
Meget sentralt ved Oxford Street. Gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown.
Kun 200 meter fra Tottenham Court Road undergrunnstasjon og Oxford Street. St Giles hotell har små, men komfortable rom med bad/dusj, hårføner, aircondition, TV, telefon, PC-uttak, vannkoker med kaffe/te og safe. De tilbyr også WiFi på hele hotellet. I tillegg har hotellet Hudson House og Saga Chill restauranter, samt VQ 24 Hour Cafe. Gjestene har tilgang til et av de største og best utstyrte helse- og treningssentrene i sentrum av London. Senteret inneholder et 25 meter svømmebasseng og et treningsområde. For hotellets kunder koster det kun £5 for å benytte disse fasiliteter.

Konferansehotellet St Giles:
Ypperlig for firmaturer og konferanser. Hoteller har egen konferanseavdeling med flere rom i ulike størrelser. De kan også tilby full konferansepakke med både lunch og middag hvis dere ønsker.

Hva sier kundene om St Giles hotell:
"Jeg bruker St Giles hotell fast når jeg er i London. De har en hyggelig pris, og grei kvalitet til å være et hotell i London sentrum. Men det aller viktigste er den sentrale beliggenheten. Handlegaten Oxford Street og Tottenham Court Road undergrunnstasjon rett utenfor døren"

"Dette hotellet bor jeg gjerne på igjen om jeg skal til London, god pris og vanvittig bra beliggenhet. Rommene er ganske små men absolutt fine, det er uansett ikke hotelrommet en tilbringer tid på når en er i London."

"Ypperlig beliggenhet på hotellet. Bodd her 5 av 6 turer til London. Interiøret og rommene er helt ok, men har opplevd å få rom med små hvite insekter som kravlet på badet og på pulten - fikk bytte rom. Badene kan også oppleves som slitt, og jeg spiser heller ute enn på hotellet. Likevel er pris og beliggenhet så bra at jeg kommer tilbake - som så mange andre nordmenn (møter stort sett alltid minst en norsk i heisen)"

 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på St Giles hotell London

 

Trinn 1 av 3

33%