Park Plaza County Hall London hotell
Park Plaza hotell London
16/05/2017
president hotell
President hotell London
21/03/2017
St Giles hotell

St Giles hotell London

Pris fra 790,- NÅ fra 685,-
Adresse: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU
Deilig English breakfast inngår i prisen. Meget sentralt ved Oxford Street. Gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown.
Kun 200 meter fra Tottenham Court Road undergrunnstasjon og Oxford Street. St Giles hotell har små, men komfortable rom med bad/dusj, hårføner, aircondition, TV, telefon, PC-uttak, vannkoker med kaffe/te og safe. De tilbyr også WiFi på hele hotellet. I tillegg har hotellet Lazy Dog Bar som viser direktesendt sport på TV. St Giles hotell har også italiensk, japansk og asiatisk restaurant. Gjestene har tilgang til et av de største og best utstyrte helse- og treningssentrene i sentrum av London. Senteret inneholder et 25 meter svømmebasseng og et treningsområde.
Konferansehotellet St Giles:
Ypperlig for firmaturer og konferanser. Hoteller har egen konferanseavdeling med flere rom i ulike størrelser. De kan også tilby full konferansepakke med både lunch og middag hvis dere ønsker.

"Jeg bruker St Giles hotell fast når jeg er i London. De har en hyggelig pris, og grei kvalitet til å være et hotell i London sentrum. Men det aller viktigste er den sentrale beliggenheten. Handlegaten Oxford Street og Tottenham Court Road undergrunnstasjon rett utenfor døren"

"Dette hotellet bor jeg gjerne på igjen om jeg skal til London, god pris og vanvittig bra beliggenhet. Rommene er ganske små men absolutt fine, det er uansett ikke hotelrommet en tilbringer tid på når en er i London."

 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på St Giles hotell London

 

Trinn 1 av 3

33%