Park Plaza Waterloo hotell
Park Plaza Waterloo London
15/09/2019
President hotell London
President hotell London
21/03/2017
St Giles hotell London

Shoppingweekend i London? Vi anbefaler St Giles hotell


Pris fra 790,- NÅ fra 625,- pr person pr døgn inkl. frokostbufe. Prisene varierer noe etter sesong.
Adresse: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Vis på kart

St Giles er et meget sentralt hotell rett ved Oxford Street. Gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown.
Rett ved Tottenham Court Road undergrunnstasjon og Oxford Street. St Giles hotell har små, men komfortable rom med bad/dusj, hårføner, TV, vannkoker med kaffe/te og safe. Enkel- dobbel- og trippelrom. WiFi på hele hotellet. I tillegg har hotellet Hudson House og Saga Chill restauranter, samt VQ 24 Hour Cafe. Gjestene har tilgang til et av de største og best utstyrte helse- og treningssentrene i sentrum av London. Senteret inneholder også et 25 meter svømmebasseng. For hotellets kunder er det redusert pris for å benytte disse fasiliteter. St Giles hotell er også ypperlig for en shoppingweekend i London med nærhet til alle de store merkevarebutikkene.
Avstander: Tottenham Court Road Tube Station 1 minutters gange.Oxford Street 1 minutters gange. West End 15 minutters gange. Mange restauranter i nærheten. Indisk restaurant med meget god mat 1 minutters gange.

Konferanse på St Giles hotell:

Ypperlig for firmaturer og konferanser. Hoteller har egen konferanseavdeling med flere konferanserom i ulike størrelser. De kan også tilby full pakke med både lunch og middag hvis dere ønsker.

Hva sier kundene om St Giles hotell:

St Giles rating
"Dette hotellet bor jeg gjerne på neste gang jeg skal til London. God pris og vanvittig bra beliggenhet. Rommene er ganske små, men absolutt fine, Det er uansett ikke på hotelrommet en tilbringer tid på når en er i London."
- Michael
 
 
 

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ ST GILES HOTELL

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
 

Trinn 1 av 3

33%