St Giles på Oxford Street
Park Plaza County Hall London
Familiehotellet Park Plaza
15/09/2019
Pesident hotell
Vår bestselger President
21/03/2017
St Giles hotell

Meget sentrale hotellrom på St Giles i Oxford Street


Pris fra 1250,- NÅ fra 890,- pr person pr døgn inkl. frokostbufe. Prisene varierer noe etter sesong.
Adresse: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Vis på kart
St Giles er et meget sentralt hotell rett ved Oxford Street. Hotellet har små, men komfortable hotellrom med bad/dusj, hårføner, TV, vannkoker med kaffe/te og safe. Enkel- dobbel- og trippelrom. WiFi over hele hotellet.
I tillegg har hotellet flere restauranter og kafe. Gjestene har tilgang til et av de største og best utstyrte helse- og treningssentrene i sentrum av London. Senteret inneholder også et 25 meter svømmebasseng. For hotellets kunder er det redusert pris for å benytte disse fasiliteter.

Gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown.
Et hotellrom på St Giles hotell er et ypperlig utgangspunkt for shopping på Oxford Street med nærhet til alle de store merkevarebutikkene.
Tottenham Court Road Tube Station 1 minutters gange. Oxford Street 1 minutters gange. West End 15 minutters gange. Mange restauranter i nærheten.

Konferanse på St Giles hotell:

Ypperlig for firmaturer og konferanser. Hotellet har egen konferanseavdeling med flere konferanserom i ulike størrelser. De kan også tilby full pakke med både lunch og middag hvis dere ønsker.

Hva sier kundene om St Giles:

"Dette hotellet bor jeg gjerne på neste gang jeg skal til London. God pris og vanvittig bra beliggenhet. Rommene er ganske små, men absolutt fine, Det er uansett ikke på hotelrommet en tilbringer tid på når en er i London."
- Michael
 

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ ST GILES HOTELL

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf 900 19 054 eller på henry@londontown.no
 

Step 1 of 3