Familiehotellet Park Plaza
Park Plaza County Hall

Park Plaza County Hall London - barnevennlig familiehotell


Pris fra 1250,- NÅ fra 1200,- pr person. Prisene varierer noe etter sesong.
Adresse: Park Plaza County Hall, 6 Hercules Road, Lambeth, London, SE1 7DP. Vis på kart
Park Plaza County Hall er det perfekte familiehotellet i London. Dette fantastiske hotellet tilbyr romslige og moderne rom og suiter som er ideelle for familier, med plass til opptil fire gjester. Alle rommene er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og luksuriøse badekar.
Park Plaza County Hall ligger i et fantastisk område i London, og er omgitt av noen av byens mest populære attraksjoner som London Eye. Kort vei til Buckingham Palace, Westminster, London Aquarium, Big Ben, London Dungeon, cruise på Themsen og flere andre severdigheter.
Svært sentralt i dette området finner du Park Plaza hotell, noen få hundre meter fra alle disse severdighetene. Hotellet tilbyr både elegante Superior rom og studio suiter med separate sove- og oppholdsrom, kjøkken og luksuriøse bad. Deilig frokostbuffet inngår i prisen.
Park Plaza County Hall er det ultimate familiehotellet i London, med fantastiske fasiliteter, førsteklasses beliggenhet og vennlige og hjelpsomme ansatte. Så hvis du planlegger en familieferie til London, er dette hotellet det perfekte valget for deg og din familie
To barn under 12 år bor og spiser frokost gratis når de bor i familierom med to voksne.

Hva sier kundene om Park Plaza

"Et veldig bra sted for familier i London. Barn gratis med 2 voksne. I nærheten av London Eye, London Dungeon og Big Ben, Parlament. Dette er et moderne hotell med fantastisk utsikt fra rommene i de øvre etasjene. God restaurant og frokost"

Tripadvisor

BESTILL UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ Park Plaza HOTELL LONDON

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Step 1 of 3