Familiehotellet Park Plaza
Royal National hotell
Royal National med familierom
21/03/2017
St Giles hotell
St Giles hotell på Oxford Street
21/03/2017
Park Plaza County Hall London

Park Plaza County Hall - barnevennlig familiehotell


Pris fra 1250,- NÅ fra 1100,- pr person inkl. frokostbufe. Prisene varierer noe etter sesong.
Adresse: 6 Hercules Road, Lambeth, London, SE1 7DP. Vis på kart
2 barn under 13 år bor og spiser frokost gratis når de bor i familierom med to voksne.

Deilig frokostbuffet inngår i prisen. Dette 4-stjerners hotellet, som er beliggende et stenkast unna London sentrum, er perfekt for familieturer. Hotellet ligger rett ved av mange av London's attraksjoner inkludert London Eye, Shrek’s Adventure, City Cruises Westminster Pier og Westminster Millenium Pier,  London Aquarium, London Dungeon, Big Ben og Parlament. Hotellet tilbyr både elegante Superior rom og studio suiter med separate sove- og oppholdsrom, kjøkken og luksuriøse bad. Noen suiter har dessuten en spektakulær utsikt over Themsen og London Eye.

Familiehotellet Park Plaza County Hall

Enkel- dobbel- og trippelrom samt studio med dobbeltseng og en dobbel sovesofa. Opptil 2 barn under 12 år bor gratis inkl. frokost i en studio med 2 betalende voksne. Wi-Fi og romservice. Hotell har helsesenter, et treningsstudio og restaurant. Rommene har plasma-TV, stort skrivebord og mikrobølgeovn.
Her får du rikelig med tid til å kose deg med god mat, topp underholdning på teatrene eller konsert, sosialt samvær, shopping og fravær av stress. Ja, deilige dager befriende langt utenfor hverdagens vante rammer.

Hva sier kundene om Park Plaza County Hall hotell:

"Et veldig bra sted for familier i London. Barn gratis med 2 voksne. I nærheten av London Eye, London Dungeon og Big Ben, Parlament. Dette er et helt nytt og moderne hotell med fantastisk utsikt fra rommene i de øvre etasjene. God restaurant og frokost"

"Sentralt, hyggelig betjening og rent. Waterloo stasjon er rett rundt hjørnet, og rommet hadde utsikt mot London Eye og Big Ben. Perfekt beliggenhet hvis du er interessert i sightseeing og serverdigheter."


 

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ PARK PLAZA COUNTY HALL

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov. Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Bruker du hotmailadresse?
Vi opplever problemer med @hotmail-adresser. Tilbud fra oss havner ofte i søppelposten, eller bare forsvinner. Vi oppfordrer til å bruke en alternativ epost.
 
 

Step 1 of 3

33%