Royal National hotell
Royal National til meget god pris
21/03/2017
St Giles hotell
St Giles hotell på Oxford Street
21/03/2017
Park Plaza County Hall London

Park Plaza County Hall - barnevennlig familiehotell


Pris fra 950,- NÅ fra 780,- pr person inkl. frokostbufe. Prisene varierer noe etter sesong.
Adresse: 6 Hercules Road, Lambeth, London, SE1 7DP. Vis på kart.
2 barn under 13 år bor og spiser frokost gratis når de bor i familierom med to voksne.
Deilig frokostbuffet inngår i prisen. Dette 4-stjerners hotellet, som er beliggende et stenkast unna London sentrum, er perfekt for familieturer. Hotellet ligger rett ved siden av mange av London's favoritt attraksjoner inkludert Big Ben, the House of Parliament, London Eye, London Dungeon og London Aquarium. Den sofistikerte Park Plaza County Hall tilbyr både elegante Superior rom og studio suiter med separate sove-og oppholdsrom, kjøkken og luksuriøse bad. Noen suiter har dessuten en spektakulær utsikt over Themsen og London Eye. Park Plaza County Hall hotell har helsesenter, et treningsstudio og restaurant. Rommene på Park Plaza County Hall har plasma-TV, stort skrivebord og mikrobølgeovn. Enkel- dobbel- og trippelrom, familierom for 2 voksne og 2 barn. Du har også tilgang til Wi-Fi og romservice. Studioleilighet på Park Plaza inneholder en dobbeltseng og en dobbel sovesofa. Opptil 2 barn under 12 år bor gratis inkl. frokost i en studio med 2 betalende voksne.

Familiehotellet Park Plaza County Hall

Enkel- dobbel- og trippelrom samt familierom for 2 voksne og 2 barn.
Du har også tilgang til Wi-Fi og romservice. Her får du rikelig med tid til å kose deg med god mat, topp underholdning på teatrene eller konsert, sosialt samvær, shopping og fravær av stress. Ja, deilige dager befriende langt utenfor hverdagens vante rammer.

Hva sier kundene om Park Plaza County Hall hotell:

"Et veldig bra sted for familier i London. Barn gratis med 2 voksne. I nærheten av London Eye, London Dungeon og Big Ben, Parlament. Dette er et helt nytt og moderne hotell med fantastisk utsikt fra rommene i de øvre etasjene. God restaurant og frokost"

"Sentralt, hyggelig betjening og rent. Waterloo stasjon er rett rundt hjørnet, og rommet hadde utsikt mot London Eye og Big Ben. Perfekt beliggenhet hvis du er interessert i sightseeing og serverdigheter."


 
 
 

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ PARK PLAZA COUNTY HALL

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov. Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Bruker du hotmailadresse?
Vi opplever problemer med @hotmail-adresser. Tilbud fra oss havner ofte i søppelposten, eller bare forsvinner. Vi oppfordrer til å bruke en alternativ epost.
 
 

Trinn 1 av 3

33%