Park Plaza County Hall London
Park Plaza County Hall
16/05/2017
The Bailey’s hotell London
The Bailey’s hotell London
16/05/2017
Jul i London

Juleshopping i London, alle shopperes drøm


Pris fra 620,- NÅ fra 460,- pr person pr døgn inkl. frokost
Adresse: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Årets begivenhet: Juleshopping i London. Bo på vår absolutte bestselger og favoritthotell
På juleshopping bor dere på President hotell, et stort og velholdt mellomklassehotell, med flott beliggenhet. Kun 10 min med undergrunnen fra hotellet, og du står midt på Picadilly Circus og kan suge inn den magiske stemningen. Vi anbefaler deg å være ute i god tid for bestilling av hotell til din juleshoppingtur. Hotellene fylles fort opp i tiden før jul.

Her får du rikelig med tid til å kose deg med god mat, topp underholdning på teatrene, sosialt samvær, shopping og fravær av stress. Ja, deilige dager befriende langt utenfor hverdagens vante rammer.
Mens noen av dere drar på antikvitetsmarkedet i Portobello Road og leter seg frem til den helt spesielle porselensfiguren som manglet fra bestemors samling eller gjør storshopping av julegaver på Oxford Street eller Carnaby Street , kan de andre dra på fotballkamp på Emirates, Stamford Bridge eller kanskje Wembley. Om kvelden samles dere til et deilig måltid, før turen kanskje legges til en av teatrene i West End, og en av de mange store musikalene som vises der.

President har gangavstand også til British Museum, Oxford Street og teatrene i West End. Alle rommene har te/kaffefasiliteter i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge og bar, som serverer øl, vin, drinker, kaker og kaffe/te, sandwiches samt tradisjonell English Afternoon Tea. Hver fredag og lørdag kveld underholdes dere av en jazzpianist i baren.
Kontinental frokost inngår, men ønsker dere english breakfast, kan du oppgraderes for en billig penge. Skriv i merknadsfeltet.

Hva sier kundene om President hotell:

"Vil bare takke dere for et supergodt forslag og hjelp med hotell i London. Ingen av oss hadde skjønt hvilken fantastisk god beliggenhet hotell President faktisk har - Piccadilly line rett til døra fra Heathrow - enklere kan det ikke gjøres. Musicalene slo utmerket an for alle, vi gir våre beste anbefalinger til både Lion King og The Phantom of The Opera. Igjen - tusen takk for gode tips og forslag og hjelp."
- Sissel Ambjør
 
 
 

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
 

Step 1 of 3

33%