Guttetur til London
Gruppereise London
Gruppereise til London
24/10/2017
Skoletur til London
Skole- og klassetur til London
21/09/2017
Guttetur til London

Hvor skal vi reise på guttetur? London er stedet for herrer


Pris fra 720,- NÅ fra 650,- pr person pr døgn inkl. frokost
Adresse: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Guttetur til London. Tips & anbefalinger for en velykket weekend.
En guttetur til London er aldri å forakte, og da det heller ikke er lenger til den engelske hovedstaden enn at man kan reise av sted hjemmefra om morgenen og være fremme litt utpå ettermiddagen, er dette noe som passer fint å gjøre i helgesvingen.
Musikal trenger ikke være så "feminint" som mange tror. Jersey Boys er verdt å se. En annen klassiker er Tina Turner og Bob Marley. En annen klassiker er Back to the future.

For mange er fotball et "must" på Londontur. Du har mange lag å velge imellom i London, både Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Fulham, Tottenham, Watford og West Ham.

Pub til pub tur.
Man reiser selvfølgelig ikke på guttetur til London uten å ha en innlagt pub til pub runde, og det er ingen skjeve blikk å få, selv om man sitter på puben på hjørnet og nyter en øl om formiddagen.
Pubturer i London

God gammeldags barbering.
Vi kan anbefale en god gammeldags barbering med kvalitetsprodukter og kniv. Dette er en nytelse alle bør unne seg. Vi har selv prøvd Envy Barbers i Covent Garden, og er kjempefornøyd. Her serveres det også gratis øl til barberingen.
Bestill time online, så får du en meget god pris.

Besøk Jimi Henrix leilighet i London.
Inngangen til Jimis krypinn er via nummer 25, en leilighet som fra sommeren 1723 til 14. april 1759 ble bebodd av en storhet innenfor den klassiske musikken, komponisten George Frideric Handel (1685-1759). Hans bolig har siden 2001 vært et museum der det blir arrangert torsdagskonserter, omvisninger og temasøndager viet Handels liv og musikk. Det er da også Handel-museet som har fått midler fra National Lottery til å publikumsåpne for innblikk i hvordan Hendrix bodde og levde i noen hektiske måneder.
Les mer og bestill adgang til Jimi Henrix leilighet

Bond In Motion er den offisielle utstillingen av James Bond-biler som vises i den berømte filmserien. Dette er den største utstillingen av sitt slag noensinne iscenesatt i London.
James Bond biler og rekvisita

Bo billig og bra på vårt favoritthotell. Forholdsvis store hotellrom.

English breakfast inkludert. President hotell er vår favoritt iblandt turistklassehoteller i London. Det er også vår absolutte bestselger, og hit kommer våre kunder tilbake gang etter gang. Et "value-for-money" hotell. Hotellet har beliggenhet på hjørnet av Russell Square underground station. Gratis Wi-Fi over hele hotellet. Det er gangavstand til restauranter, shopping, puber og fornøyelser. Gangavstand også til British Museum, Oxford Street og teatrene i West End. Alle rommene har te/kaffefasiliteter i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge og bar. Her i Atrium Bar & Cafe serveres øl, vin, drinker, kaker og kaffe/te, sandwiches samt tradisjonell English Afternoon Tea. Hver fredag og lørdag kveld underholdes dere av en jazzpianist i baren.

President hotell London ligger perfekt i forhold til både Heathrow og Gatwick Airport. Fra Heathrow tar du Picadilly Line (mørk blå) direkte fra flyplassen og til Russel Square stasjon. Fra Gatwick tar du tog Thameslink toget, direkte til Kings Cross St. Pancras. Herfra tar du Picadilly Line til Russel Square stasjon. Russel Square stasjon er kun 200 meter fra hotellet. Begge reisene tar ca 50 minutter.

Hva sier kundene om President hotell:

"Vil bare takke dere for et supergodt forslag og hjelp med hotell i London. Ingen av oss hadde skjønt hvilken fantastisk god beliggenhet hotell President faktisk har - Piccadilly line rett til døra fra Heathrow - enklere kan det ikke gjøres. Musicalene slo utmerket an for alle, vi gir våre beste anbefalinger til både Lion King og The Phantom of The Opera. Igjen - tusen takk for gode tips og forslag og hjelp."
- Sissel Ambjør

"Vi var fire dager i London. Det startet med kamp på Emirates stadium og fortsatte med musikal dagen etter og mye shopping og hygge. Vi bodde på President for tredje gang på litt under to år. Et flott tre stjerners hotell med veldig hyggelig betjening, flott frokost og topp beliggenhet. Vi kommer garantert igjen flere ganger."
 
 
 

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ PRESIDENT HOTELL

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Bruker du hotmailadresse?
Vi opplever problemer med @hotmail-adresser. Tilbud fra oss havner ofte i søppelposten, eller bare forsvinner. Vi oppfordrer til å bruke en alternativ epost. 
 

Step 1 of 3

33%