Gratis aktiviteter med barn
Gratis aktiviteter

Gratis aktiviteter med barn på familieferie til London


Pris fra 850,- NÅ fra 690,- pr person pr døgn inkl. frokost. Prisene varierer etter sesong.
Adresse: Royal National hotell, 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Engelsk frokost er inkludert.
Enkel, men absolutt tilfredsstillende standard og vårt absolutt billigste alternativ i London. Russel Square Tube Station 2 minutters og British Museum 15 minutters gange. Picadilly Circus 10 minutter med banen.
Familierom: Pass til to voksne og to barn under 16 år
Trippelrom: Passer for tre personer. Trippelrom er et ordinært twinrom med ekstraseng.
Ellers leverer vi også både enkelt- og dobbeltrom på Royal National.

Gratis aktiviteter & severdigheter i London

Grant Museum of Zoology
Dette lille museet fungerer som et studiesenter for zoologistudenter ved University College London, men er også åpent for offentligheten. Her finner du alskens rare ting å se på, noe som gjør museet spennende for barn. Museet er også kjent for å vise gamle filmer hvor dyr eller monster har hovedrollene.
Adr: 21 University Street

British Museum
Dette museet er så kjent at man uten problemer kunne betalt inngangsbillett. Så se på det som en bonus at det er helt gratis. Få med deg Elgin Marbles som opprinnelig stod i Athens Pantheon. Beregn en dag til dette museet, her finner du kunst og skatter fra nesten alle kjente sivilisasjoner på jorden.
Adr: Great Russelll Street

Natural History Museum
Hit drar du for å se på de kjente dinosaur-utstillingene - som er gipsmodeller av sine levende brødre. Men museet har også mer å by på enn utdødde dyr. Her finner du blant annet et mineral-galleri, en modell av en blåhval i full størrelse og en hel fløy der du kan lære om geologi.
Adr: Cromwell Road

Science Museum
Mange tenker kanskje at dette museet dedikert til vitenskap er beregnet bare på barn, men selv om museet absolutt er svært barne- og familieorientert, finnes det nok av ting å se på for voksne også. Making the Modern World-galleriet har en imponerende samling dingser og deler, som for eksempel Apollo 10, Stephenson's Rocket, Crick og Watsons modell av DNA og Charles Babbages motor.
Adr: Exhibition Road

Diana, Princess of Wales Memorial Playground
Diana, Princess of Wales’ Memorial Playground lekeplassen er kanskje den beste utendørslekeplassen i hele London, og barnas soleklare favoritt i parken Kensington Gardens. Her finner du et gigantisk sjørøverskip som ligger trygt plassert på en egen strand, et tepee-telt område og en tretopphus-landsby med taustiger, sklier og hemmelige gangveier. Mange av attraksjonene på lekeplassen er designet for å være brukervennlige for barn med ulike handicap og som sitter i rullestol. Voksne slipper bare inn i følge med barn. Kafeen ved lekeplassen har en fantastisk barnemeny og serverer Londons beste soft-is.
Adr: Kensington Gardens

Andre gode tips:
1. Kjøp Travelcard når du skal reise med tuben, dette gjør det billigere å reise rundt i London
2. Stikk innom Primark. Her kjøpte du klær til både barn og voksne til latterlig lave priser. Butikk i hver ende av Oxford Street
3. Kjøp snacks og drikke på et lokalt supermarket, og kos deg på rommet på kvelden.
4. En musical er obligatorisk. Både Lion King, Mamma Mia eller Roald Dahs Matila er barnevennlige.
5. Et meget godt tips er å ta kanalbåten fra Little Venice (som ligger like bak Paddinton St) og som ender midt i Camden sentrum. En tur som tar 45 minutter og går forbi London Zoo. Kanalbåten stopper ved slusa i Camden. Der kan du gå i land og ta deg en bedre lunch og oppleve det berømte Camden Market

Hva sier kundene om Royal National hotell:

"Ligger sentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn dags overnatting i London"

Tripadvisor

BESTILL UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ ROYAL NATIONAL HOTELL LONDON

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Step 1 of 3