Reise med barn til London
19/04/2018
Imperial hotell ved Russel Square i London
Imperial hotell London
09/05/2017
The Bailey’s hotell London

The Bailey’s hotell London.Klassisk hotell i viktoriansk hus fra 1880.

The Bailey’s London hotell, sentralt i Kensington


Pris fra 1450,- NÅ fra 1110,- pr person pr døgn inkl. frokost. Noe høyere pris på ukedager.
Adresse: 140 Gloucester Rd, Kensington, London SW7 4QH
Sjarmerende viktoriansk hus fra 1880. Sentralt i Kensington. Klassisk hotell.
Midt i det moderne og fasjonable Kensington ligger The Bailey’s hotell, en av våre store favoritter i det øvre skiktet. Hotellet ligger meget sentralt midt i hjertet av Kensington og med Gloucester undergrunnstasjonen rett utenfor døren. Her er det gangavstand til Kensington High Street hvor du finner alle de store varehusene. Du finner de samme varehusene her som i Oxford Street, men uten stress. Bailey’s Hotell er nensomt restaurert, og man kan ennå ane de historiske detaljer fra viktoriansk tid. Legg spessielt merke til den flotte trappen fra resepsjonen og glassmaleriene. Alle rom med TV og satelittkanaler, eget sittehjørne og utsøkte bad. Frokost inkludert.
Fra hotellet har du et utmerket utgangspunkt for å oppdage byen. Det er enkelt å gå på oppdagelsesferd i Hyde Park, Royal Albert Hall, Hamleys varehus og Kensington Palace - bare en kort spasertur fra hotellet. Du bør også unne deg en tur til Victoria & Albert museum, også bare en kort spasertur fra hotellet. En ettermiddagstur i Kensington Garden er sjelefred i en travel by. Her kan du avslutte turen med Afternoon Tea midt i parken på The Orangery Restaurant. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av Afternoon Tea, musical og severdigheter for å komplettere din Londontur.
Hotellet ligger perfekt i forhold til Heathrow Airport. Fra Heathrow tar du Picadilly Line (mørk blå) direkte fra flyplassen og til Gloucester Road stasjon.

Hva sier kundene om Baileys hotell:
"Vi bodde her i tre netter. Hotellet ligger 20 meter fra Gloucester Road T-banestasjon. Stort og trivelig hotellrom med et svært delikat bad. Hyggelig betjening og god service hele tiden. God seng. Mange gode spisesteder i nærheten. Engelsk brun pub tvers over gaten. Heisen var gammel og bør skiftes ut. Ellers lite å klage på. Vi kommer gjerne igjen"

"Hotel Bailey's er et hotell med meget sentral beliggenhet, meget behjelpelig personell og rom med høy standard. Glocester t-banestopp ligger bokstavelig talt rett over gata for hotellet. Du kan ta t-banen fra Heathrow terminal 5 direkte til Glocester på bare 40 min UTEN bytter. Noe som i seg selv er meget behagelig og enkelt. Standarden på hotellet er høyt og personellet hjelper deg med det du måtte trenge til enhver tid. Jeg ble meget fornøyd og positivt overrasket gang etter gang med hotellet under selve oppholdet.
Dette er hotell jeg anbefaler på det varmeste og jeg kommer definitivt tilbake hit!"


 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Bailey’s hotell London

 

Step 1 of 3

33%