Sjarme og luksus på Bailey’s
Baileys hotell London

The Bailey’s London hotell tilbyr både sjarme og luksus


Pris fra 2400,- NÅ fra 2100,- pr person pr døgn inkl. frokost. Prisene varierer etter sesong.
Adresse: Bailey's hotell, 140 Gloucester Rd, Kensington, London SW7 4QH. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Sjarmerende viktoriansk hus fra 1800-tallet. Unn deg en weekend med litt luksus
Midt i det moderne og fasjonable Kensington ligger The Bailey’s hotell, en av våre store favoritter i det øvre skiktet. Gloucester undergrunnstasjonen rett utenfor døren. Gangavstand til Kensington High Street hvor du finner alle de store varehusene. Du finner de samme varehusene her som i Oxford Street, men uten stress. Bailey’s hotell er nensomt restaurert, og man kan ennå ane de historiske detaljer fra viktoriansk tid. Legg spessielt merke til den flotte trappen fra resepsjonen og de nydelige glassmaleriene. Alle hotellrom med TV og satelittkanaler, eget sittehjørne og utsøkte bad. Frokost inkludert.

Perfekt beliggende i Kensington

Fra hotellet har du et utmerket utgangspunkt for å oppdage byen. Både Kensington Gardens, Hyde Park, Royal Albert Hall og en rekke museer, som Natural History Museum, Science Museum og Victoria and Albert Museum, ligger under 10 minutter unna til fots. Det kjente varemagasinet Harrods ligger en 15-minutters spasertur unna
En ettermiddagstur i Kensington Garden er sjelefred i en travel by. Her kan du avslutte turen med Afternoon Tea midt i parken på The Orangery Restaurant. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av Afternoon Tea, musical og severdigheter for å komplettere din Londontur.
Hotellet ligger perfekt i forhold til Heathrow Airport. Fra Heathrow tar du Picadilly Line direkte fra flyplassen og til Gloucester Road stasjon på 40 minutter. Stasjonen ligger rett over gaten for hotellet.
På Baileys hotell får du rikelig med tid til å kose deg med god mat, topp underholdning på teatrene eller konsert, sosialt samvær, shopping og fravær av stress. Ja, deilige dager befriende langt utenfor hverdagens vante rammer.

Hva sier kundene om Baileys hotell:


"Hotel Bailey's med meget sentral beliggenhet, meget behjelpelig personell og rom med høy standard. Glocester t-banestopp ligger rett over gata for hotellet. Du kan ta banen fra Heathrow direkte til Glocester på bare 40 min UTEN bytter. Noe som i seg selv er meget behagelig og enkelt. Standarden på hotellet er høyt og personellet hjelper deg med det du måtte trenge til enhver tid. Jeg ble meget fornøyd og positivt overrasket gang etter gang med hotellet under selve oppholdet.
Dette er hotell jeg anbefaler på det varmeste og jeg kommer definitivt tilbake hit!"


Tripadvisor

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ BAILEYS HOTELL LONDON

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Step 1 of 3