Tower A Guoman hotell
16/05/2017
Park Plaza hotell London
16/05/2017

The Bailey’s hotell London

Pris fra 1450,- NÅ fra 1110,-
Adresse: 140 Gloucester Rd, Kensington, London SW7 4QH
Sjarmerende viktoriansk hus fra 1880. Mange historiske detaljer. Klassisk hotell.
Midt i det moderne og fasjonable Kensington ligger The Bailey’s hotell, en av våre store favoritter i det øvre skiktet. Hotellet ligger meget sentralt midt i hjertet av Kensington og med Gloucester undergrunnstasjonen rett utenfor døren. Her er det gangavstand til Kensington High Street hvor du finner alle de store varehusene. Du finner de samme varehusene her som i Oxford Street, men uten stress. Bailey’s Hotell er nensomt restaurert, og man kan ennå ane de historiske detaljer fra viktoriansk tid. Legg spessielt merke til den flotte trappen fra resepsjonen og glassmaleriene. Alle rom med TV og satelittkanaler, eget sittehjørne og utsøkte bad.
I hotellbygningen finner du også Oliver, en prisbelønnet og førsteklasses italiensk restaurant og bar.
Vegg i vegg med hotellet finner du indiske Bombay Brasserie, en praktfullt utformet restaurant med raj-motiver, og et imponerende glasstak og dekorative vegger. Fra hotellet har du et utmerket utgangspunkt for å oppdage byen. Det er enkelt å gå på oppdagelsesferd i Hyde Park, Royal Albert Hall, Hamleys varehus og Kensington Palace - bare en kort spasertur fra hotellet. Du bør også unne deg en tur til Victoria & Albert museum, også bare en kort spasertur fra hotellet. En ettermiddagstur i Kensington Garden er sjelefred i en travel by. Her kan du avslutte turen med Afternoon Tea midt i parken på The Orangery Restaurant. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av Afternoon Tea, musical og severdigheter for å komplettere din Londontur.

"Vi bodde her i tre netter. Hotellet ligger 20 meter fra Gloucester Road T-banestasjon. Stort og trivelig hotellrom med et svært delikat bad. Hyggelig betjening og god service hele tiden. God seng. Mange gode spisesteder i nærheten. Engelsk brun pub tvers over gaten. Heisen var gammel og bør skiftes ut. Ellers lite å klage på. Vi kommer gjerne igjen"


"Fine rom med gode senger. Ser ut som det er nyoppusset. Typisk god engelsk frokost. Hyggelig betjening og god service. Nærhet til både shopping og restauranter. Den italienske hotel restauranten hadde god mat"


 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Bailey’s hotell London

 

Step 1 of 3

33%