Sjarme og luksus på Bailey’s
Hogwart Express
Harry Potter studio London
05/06/2017
Imperial hotell
Billig og nærhet til det meste
09/05/2017
The Bailey’s hotell

The Bailey’s hotell tilbyr sjarme og litt luksus


Pris fra 1450,- NÅ fra 1300,- pr person pr døgn inkl. frokost. Prisene varierer etter sesong.
Adresse: 140 Gloucester Rd, Kensington, London SW7 4QH. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Sjarmerende viktoriansk hus fra 1880. En weekend med litt luksus

Midt i det moderne og fasjonable Kensington ligger The Bailey’s hotell, en av våre store favoritter i det øvre skiktet. Hotellet ligger meget sentralt midt i hjertet av Kensington og med Gloucester undergrunnstasjonen rett utenfor døren. Her er det gangavstand til Kensington High Street hvor du finner alle de store varehusene. Du finner de samme varehusene her som i Oxford Street, men uten stress. Bailey’s hotell er nensomt restaurert, og man kan ennå ane de historiske detaljer fra viktoriansk tid. Legg spessielt merke til den flotte trappen fra resepsjonen og de nydelige glassmaleriene. Alle hotellrom med TV og satelittkanaler, eget sittehjørne og utsøkte bad. Frokost inkludert.

Perfekt beliggende i Kensington

Fra hotellet har du et utmerket utgangspunkt for å oppdage byen. Det er enkelt å gå på oppdagelsesferd i Hyde Park, Royal Albert Hall, Harrods varehus og Kensington Palace - bare en kort spasertur fra hotellet. Du bør også unne deg en tur til Victoria & Albert museum, også bare en kort spasertur fra hotellet. En ettermiddagstur i Kensington Garden er sjelefred i en travel by. Her kan du avslutte turen med Afternoon Tea midt i parken på The Orangery Restaurant. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av Afternoon Tea, musical og severdigheter for å komplettere din Londontur.
Hotellet ligger perfekt i forhold til Heathrow Airport. Fra Heathrow tar du Picadilly Line (mørk blå) direkte fra flyplassen og til Gloucester Road stasjon.
Her får du rikelig med tid til å kose deg med god mat, topp underholdning på teatrene eller konsert, sosialt samvær, shopping og fravær av stress. Ja, deilige dager befriende langt utenfor hverdagens vante rammer.

Hva sier kundene om Baileys hotell:

"Vi bodde her i tre netter. Hotellet ligger 20 meter fra Gloucester Road T-banestasjon. Stort og trivelig hotellrom med et svært delikat bad. Hyggelig betjening og god service hele tiden. God seng. Mange gode spisesteder i nærheten. Engelsk brun pub tvers over gaten. Heisen var gammel og bør skiftes ut. Ellers lite å klage på. Vi kommer gjerne igjen"

"Hotel Bailey's er et hotell med meget sentral beliggenhet, meget behjelpelig personell og rom med høy standard. Glocester t-banestopp ligger bokstavelig talt rett over gata for hotellet. Du kan ta t-banen fra Heathrow terminal 5 direkte til Glocester på bare 40 min UTEN bytter. Noe som i seg selv er meget behagelig og enkelt. Standarden på hotellet er høyt og personellet hjelper deg med det du måtte trenge til enhver tid. Jeg ble meget fornøyd og positivt overrasket gang etter gang med hotellet under selve oppholdet.
Dette er hotell jeg anbefaler på det varmeste og jeg kommer definitivt tilbake hit!"


 

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ BAILEYS

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov. Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Bruker du hotmailadresse?
Vi opplever problemer med @hotmail-adresser. Tilbud fra oss havner ofte i søppelposten, eller bare forsvinner. Vi oppfordrer til å bruke en alternativ epost.
 

Step 1 of 3

33%