Harry Potter studio museum London
Harry Potter museum London
05/06/2017
St Giles hotell London
St Giles hotell London
21/03/2017
Park Plaza County Hall London hotell

Familiehotell. 2 barn under 13 år bor og spiser frokost gratis når dere bor i familierom.

Park Plaza hotell i London sentrum med familierom.

Pris fra 1350,- NÅ fra 925,- pr person pr døgn
Adresse: 1 Addington St, Lambeth, London SE1 7RY
Familiehotell. 2 barn under 13 år bor og spiser frokost gratis når dere bor i familierom.
Deilig frokostbuffet inngår i prisen. Dette 4-stjerners hotellet, som er beliggende et stenkast unna London sentrum, er perfekt for familieturer. Hotellet ligger rett ved siden av mange av London's favoritt attraksjoner inkludert Big Ben, the House of Parliament, London Eye, London Dungeon og London Aquarium. Den sofistikerte Park Plaza County Hall tilbyr både elegante Superior rom og studio suiter med separate sove-og oppholdsrom, kjøkken og luksuriøse bad. Noen suiter har dessuten en spektakulær utsikt over Themsen og London Eye. Park Plaza County Hall hotell har helsesenter, et treningsstudio og restaurant. Rommene på Park Plaza County Hall har plasma-TV, stort skrivebord og mikrobølgeovn. Du har også tilgang til Wi-Fi og romservice.
Studioleilighet på Park Plaza inneholder en dobbeltseng og en dobbel sovesofa. Opptil 2 barn under 12 år bor gratis inkl. frokost i en studio med 2 betalende voksne.

Hva sier kundene om Park Plaza hotell:
"Et veldig bra sted for familier i London. Barn gratis med 2 voksne. I nærheten av London Eye, London Dungeon og Big Ben, Parlament. Dette er et helt nytt og moderne hotell med fantastisk utsikt fra rommene i de øvre etasjene. God restaurant og engelsk frokost"

"Sentralt, hyggelig betjening og rent. Waterloo stasjon er rett rundt hjørnet, og rommet hadde utsikt mot London Eye og Big Ben. Perfekt beliggenhet hvis du er interessert i sightseeing og serverdigheter."


 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Park Plaza County Hall hotell London

 
 

Trinn 1 av 3

33%