Imperial hotell ved Russel Square i London
Imperial hotell London
09/05/2017
Copthorne Tara hotell London
Copthorne Tara hotell London
21/03/2017
Millennium Gloucester hotell i Kensington London

Millennium Gloucester hotell i Kensington London. Den perfekte kombinasjonen av sjarm, komfort og gjestfrihet.

Millennium Gloucester hotell i Kensington London


Pris fra 1150,- NÅ fra 670,- pr person pr døgn inkl. frokost. Noe høyere pris på ukedager.
Adresse: 4-18 Harrington Gardens, Kensington and Chelsea, London, SW7 4LH
Beliggende i fasjonable South Kensington, er hotellet den perfekte kombinasjonen av sjarm, komfort og gjestfrihet.
Hotellet ligger i fasjonable South Kensington, og er den perfekte kombinasjonen av sjarm, komfort og gjestfrihet. Med sin praktiske beliggenhet i Kensington, med tunnelbane stasjonen Gloucester Road rett utenfor døren, vil du oppdage hvor enkelt det er å utforske byen. Millennium Gloucester er et utmerket utgangspunkt for å oppleve Hyde Park, Royal Albert Hall og Kensington Palace, bare en kort spasertur unna.
Hotellet tilbyr elegante og forholdsvis store rom med aircondition. Rommene har moderne innredning med flatskjerm-TV, Internett, skrivebord, minibar og luksuriøse bad med toalettartikler. Frokost inkludert. Du bør også unne deg en tur til Victoria & Albert museum, også bare en kort spasertur fra hotellet. En ettermiddagstur i Kensington Garden er sjelefred i en travel by. Her kan du avslutte turen med Afternoon Tea midt i parken på The Orangery Restaurant.
Hotellet ligger perfekt i forhold til Heathrow Airport. Fra Heathrow tar du Picadilly Line (mørk blå) direkte fra flyplassen og til Gloucester Road stasjon.

Hva sier kundene om Millennium Gloucester hotell:
"Meget hyggelig atmosfære på Millenium Gloucester med et innbydende resepsjonsområde. God service i resepsjonen fra vi sjekket inn, med muligheter for oppgradering av rom. Rommet var stort, ikke minst rent, og et stort bad. Ypperlig frokost."

"Fantastisk hotell med svært hjelpsomt personale. Glimrende beliggenhet for butikker og resturanter. Maten var litt begrenset og drikke var dyrt."

 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Millennium Gloucester hotell London

 

Step 1 of 3

33%