Copthorn Tara hotell Kensington London
Copthorne Tara hotell London
21/03/2017
Tower A Guoman hotell London
Tower A Guoman hotell
16/05/2017
Millennium Gloucester London hotell

Millennium Gloucester London hotell. Beliggende i fasjonable South Kensington.

Millennium Gloucester hotell London

Pris fra 1150,- NÅ fra 670,- pr person pr døgn
Adresse: 4-18 Harrington Gardens, Kensington and Chelsea, London, SW7 4LH
Beliggende i fasjonable South Kensington, er hotellet den perfekte kombinasjonen av sjarm, komfort og gjestfrihet.
La deg forføre av komfort og sjarm på Millennium Gloucester Kensington Hotell London.
Hotellet ligger i fasjonable South Kensington, og er den perfekte kombinasjonen av sjarm, komfort og gjestfrihet. Med sin praktiske beliggenhet i Kensington, med tunnelbane stasjonen Gloucester Road rett utenfor døren, vil du oppdage hvor enkelt det er å utforske byen. Millennium Gloucester er et utmerket utgangspunkt for å oppleve Hyde Park, Royal Albert Hall og Kensington Palace, bare en kort spasertur unna. Enten du er i byen for forretninger eller fritid, er hotellet det perfekt utgangspunkt for et velykket opphold. Hvis du søker et sted for ditt arrangement, tilbyr Millennium Conference Center et bredt utvalg av møterom.
Hotellet tilbyr elegante og forholdsvis store rom med aircondition. Rommene har moderne innredning med flatskjerm-TV, Internett, skrivebord, minibar og luksuriøse bad med toalettartikler. Frokost inkludert. Rett utenfor hotellet finner du Italiensk restaurant med utmerket mat til en bra pris. Vegg i vegg med hotellet finner du Indiske Bombay Brasserie, en praktfullt restaurant med et imponerende glasstak og dekorative vegger. Du bør også unne deg en tur til Victoria & Albert museum, også bare en kort spasertur fra hotellet. En ettermiddagstur i Kensington Garden er sjelefred i en travel by. Her kan du avslutte turen med Afternoon Tea midt i parken på The Orangery Restaurant.
Hotellet ligger perfekt i forhold til Heathrow Airport. Fra Heathrow tar du Picadilly Line (mørk blå) direkte fra flyplassen og til Gloucester Road stasjon.

Hva sier kundene om Millennium Gloucester hotell:
"Meget hyggelig atmosfære på Millenium Gloucester med et innbydende resepsjonsområde. God service i resepsjonen fra vi sjekket inn, med muligheter for oppgradering av rom. Rommet var stort, ikke minst rent, og et stort bad. Ypperlig frokost."

"Fantastisk hotell med svært hjelpsomt personale. Glimrende beliggenhet for butikker og resturanter. Maten var litt begrenset og drikke var dyrt."

"Hotellet er fint det. Ligger sentralt og har pene fellesområder og bra frokost. Rommene er ok men gamle og slitte bad. Tom minibar. Negativt at en 14 åring ikke fikk kjøpe flaske med vann i baren uten å ha med foreldre. Og housekeeping trenger jo ikke å banke på døren kl. 0815 på en søndag."

 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Millennium Gloucester hotell London

 

Trinn 1 av 3

33%