The Bailey’s hotell London
The Bailey’s hotell London
16/05/2017
Millennium Gloucester hotell i Kensington London
Gloucester hotell London
12/03/2017
Imperial hotell ved Russel Square i London

Imperial hotell i London sentrum. Gangavstand til British Museum, Oxford Street og London sentrum.

Imperial London hotell. Hyggelig og intimt


Pris fra 660,- NÅ fra 520,- pr person pr døgn inkl. frokost
Adresse: 61-66 Russelll Square, London WC1B 5BB
Gangavstand til British Museum, Oxford Street og London sentrum. Hyggelig bar med alle rettigheter
Imperial er et hyggelig hotell med forholdsvis store rom. Alle rommene er utstyrt med eget bad, TV, radio, te/kaffe fasiliteter og sentralvarme. English breakfast inkludert. På hotellet finner du bar, restaurant og casino. 24 timers resepsjon. Hotellet har et deilig og stort Atrium, som de deler med President hotell. Her serveres øl, vin, drinker og enkle retter samt Afternoon Tea. Et ypperlig og koselig sted å nyte en kveldsdrink med en god bok eller dagens aviser. Fredag og lørdag kveld er det Piano Jazz i Atrium.
Start dagen med en deilig engelsk frokost før du begir deg ut for å oppdage verdensmetropolen London.

Imperial hotell har perfekt beliggenhet

Imperial hotell London ligger perfekt i forhold til både Heathrow og Gatwick Airport. Fra Heathrow tar du Picadilly Line (mørk blå) direkte fra flyplassen og til Russel Square stasjon. Fra Gatwick tar du tog Thameslink toget, direkte til Kings Cross St. Pancras. Herfra tar du Picadilly Line til Russel Square stasjon. Russel Square stasjon er kun 200 meter fra hotellet. Begge reisene tar ca 50 minutter. Gangavstand til Oxford Street, teatrene i West End og British Museum. Tre stopp med undergrunnen, og du er midt på Piccadilly Circus.

Hva sier kundene om Imperial London hotell:

"En god og billig opplevelse. Dette er stedet å bo hvis du ikke ønsker å bruke for mye penger på hotell, men ønsker mye for pengene. Et meget bra beliggenhet (bare 3 stasjoner på røret fra Picadilly Circus), rent hotell, vennlig og hyggelig personale, god frokost og en nydelig atrium serveres drinker, bear, noe mat og ettermiddagste. Det er bra WiFi over hele hotellet"

"Hyggelig velkomst! Hotellet har helt grei standard, rommet var noe slitt, harde senger men rent og pent. Det er veldig lytt mellom rommene, som var litt irriterende iblant, men gikk greit. Personalet var veldig serviceinnstilte og hyggelige. Både vaskepersonalet, de i resepsjonen og servitørene var hele tiden opptatt av at vi skulle være fornøyde. Frokosten var helt grei, ikke så stort utvalg men smakte godt, veldig hyggelig å bli vist til bordet i en frokostsal. Beliggenheten er helt perfekt, gåavstand til handlegater og andre ting som er verdt å se i London.
Vil helt klart vurdere dette hotellet igjen når jeg skal tilbake, anbefales!"

 
 
 

Send en uforpliktende forespørsel på Imperial hotell...
...og nyt en deilig weekend i London

 

Trinn 1 av 3

33%