Pembridge Palace Hotell top
Pembridge Palace Hotell London
24/05/2017
Queens Park Hotel top
Queens Park hotell London
24/05/2017
Billig London weekend

Billig weekend i London. Tips & anbefalinger


Pris fra 620,- NÅ fra 460,- pr person pr døgn
Adresse: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Planlegger du en billig storbyferie til London? Vi kan tilby President hotell, vår favoritt, til en meget bra pris
Kontinental frokost inkludert. English breakfast mot et lite tillegg. President hotell er vår favoritt iblandt turistklassehoteller i London. Det er også vår absolutte bestselger, og hit kommer våre kunder tilbake gang etter gang. Et "value-for-money" hotell. Kontinental frokost inngår. Gratis Wi-Fi over hele hotellet. Det er gangavstand til restauranter, shopping, puber og fornøyelser. Gangavstand også til British Museum, Oxford Street og teatrene i West End.
Når du har innstallert deg på hotellet, er det bare å begi seg ut i byen og se hva den kan tilby. Musical og teater, shopping, museum og nattklubber. London er rik på opplevelser og morro.
Uansett om du reiser alene, sammen med familien eller venner, her er det perfekte billige hotell sentralt i London.

Gratis aktiviteter i London

Ta en avstikker fra standardattraksjonene og dra til East End.
Historisk sett har Londons East End vært kjent for fryktelig fattigdom og sagnomsuste forbrytere – fra Jack the Ripper til Kray-tvillingene – men det har nå blitt et yndet turistmål. De trendy, loslitte gatene oversvømmes av besøkende i helgene som vil se den hippe graffitikunsten, retrobutikker og gatemarkeder.
Det kuleste dette nabolaget har å by på, er kanskje fornemmelsen av uvurderlig historie du får når du vandrer gjennom det. Her har franske hugenotter, irer, jøder og bangladeshere holdt til de siste 250 årene, og hver kultur har satt sitt preg på det som nå er Londons mest mangfoldige bydel. En vandring gjennom denne kosmopolitiske cockney-byen er så definitivt verdt undergrunnsbilletten.

Smak deg gjennom Borough Market.
Borough Market, nær London Bridge, har vært i drift siden middelalderen og ligget på samme sted siden 1750-årene. Det er hovedstadens gourmet-destinasjon nummer én.
Mange av de rundt 100 bodene blir stadig mer organiske og eksklusive, så det er ikke akkurat et billig alternativ. Men med litt list og lempe kan du sette sammen en hel lunsj av gratis smaksprøver – skiver av surdeigsbrød dyppet i rik olivenolje, munnfuller av tradisjonelle paier, en skje kremet soppgryte her, en paella-reke der, en sjokoladetrøffel eller to til dessert …
Når du har gomlet i deg nok godbiter, er det bare rett og rimelig at du viser din takknemlighet ved å kjøpe noen få velsmakende suvenirer til å ta med hjem.

Spaser langs South Bank
Etter å ha stappet i deg all den maten trenger du en spasertur. Nederst i Borough finner du hovedstadens beste spasertur langs Themsen.
Når du vandrer vestover langs Bankside, tas du med tilbake i tid forbi Golden Hinde II, en rekonstruksjon av gallionen Sir Francis Drake seilte rundt verden med mellom 1577–80, fulgt av teateret Shakespeare´s Globe, hvor unge skuespillerspirer drømmer om berømmelse på den elisabetanske scenen. Deretter kan du ta steget inn i fremtiden med det spektakulære Tate Modern, som huser en av verdens største faste samlinger av samtidskunst og er fullstendig gratis!
Etter en ytterligere 20-minutters vandring vestover, kommer du til elvebreddens juvel: South Bank. Dette er en kulturell smeltedigel som bobler over av gratis festivaler, salgsboder, gatemusikanter, arrangementer og konserter i eller rundt Royal Festival Hall, National Theatre, Hayward Gallery og British Film Institute – sistnevnte tilbyr gratis filmfremvisninger via sitt Mediatheques-arkivsenter.
Avslutt ettermiddagen på stilfullt vis med en piknik i Jubilee Gardens, som gir deg perfekt utsikt til hovedstadens sakte snurrende vidunder, London Eye.

En smak av det fjerne Østen i London.
Ved første øyekast kan det virke som det ikke skulle være noen grunn til å besøke Dansey Place, en liten bakgate i Chinatown. Gaten er vanligvis full av søppelbøtter fra de omkringliggende restauranter. Men overse dette, og du vil oppdage flere butikker som kunne vært tatt rett ut av Beijing. Vil kan feks anbefale Lo`s noodle i enden av Wardour Street, hvor du får en bolle med den friskeste Ho fun eller Cheung fun for under 1 pund!

Den billigste curry restauranten i London.
Fizroy Square huser en av Londons billigste curry restauranter i London, uten at det har gått ut over kvaliteten. her kan du få et godt og varmt måltid for under 5 pund! Prøv på Indian YMCA, 41 Fitzroy Square, W1T 6AQ.

Hva sier kundene om President hotell

"Vil bare takke dere for et supergodt forslag og hjelp med hotell i London. Ingen av oss hadde skjønt hvilken fantastisk god beliggenhet hotell President faktisk har - Piccadilly line rett til døra fra Heathrow - enklere kan det ikke gjøres. Musicalene slo utmerket an for alle, vi gir våre beste anbefalinger til både Lion King og The Phantom of The Opera. Igjen - tusen takk for gode tips og forslag og hjelp."
- Sissel Ambjør


 
 
 

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
 

Step 1 of 3

33%